Oglasio se sin Bate Živojinovića posle vesti da je dobio unuke: "Najdirljiviji trenutak je bio kada sam..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Unuka legende srpskog glumišta, Velimira Bate Živojinovića, Dina, danas, 6. septembra na svet je donela dva dečaka Mihaila i Gavrila.

Njen otac Miljko Živojinović kaže da se i mama i bebe dobro osećaju i da svi sa nestrpljenjem iščekuju da dođu kući.

- Biti deda, imati unuke, jedno je neverovatno lepo osećanje koje se lagano useljava u moju dušu. Najdirljiviji trenutak je bio kada sam po prvi put video ta nova draga bića koja smo iščekivali poslednjih 9 meseci, a koja su sada ušla u naše živote. Dina je herojski iznela ovu dvostruku trudnoću sa puno ljubavi i pažnje koju je počela da im dariva od samog početka, podržanu uz ogromnu ljubav i razumevanje njenog supruga Alekse - rekao je Miljko za Informer.

- Zahvaljujući dr Aleksandri Dimitrijević iz Univerzitetskog Kliničkog Centra Kragujevac (UKC) koja je brižno vodila celu njenu trudnoću i koja je zajedno sa celim timom sjajnih stručnjaka i divnih ljudi iz ove respektibilne ustanove, a koje sam imao prilike da upoznam, Dina je imala divan porođaj - navodi Živojinović.

Roditelji su za dečake izabrali imena Mihailo i Gavrilo, a Miljko je otkrio šta ih je inspirisalo.

- Ova prelepa imena zajedno su dali roditelji, inspirisani manastirom Tresije na Kosmaju, ali i njihovim simboličkim značenjem u Bibliji - rekao je sin legendarnog glumca.

(Telegraf.rs/Informer)

Video: Nakon što su ona i Vujadin otkazali svadbu, Mirka Vasiljević progovorila o venčanju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    7. septembar 2024 | 06:17

    Da ne poveruješ ima para a porodila se u Kg deca normalna imena, komšinica čistačica (bez namere da uvredim nijedno zanimanje) diže kredit da se porodi u privatnoj klinici a ime ne možemo da zapamtimo jer ga dosad nismo čuli. Mladoj majci sa srećom rođenje dečice,da su živi i zdravi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA