"Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu": Jelena Karleuša iskreno o muškarcima

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 1

Diva Jelena Karleuša bila je gost u jednoj emisiji gde je govorila o mnogim zanimljivim temama.

Jedno od pitanja za Karli bilo je i to da li planira da ponovo stane na ludi kamen, na šta je ona najpre reka "Nikad ne reci nikad" i nastavila:

- Nisam razmišljala o tome. Ali jesam razmišljala o divnoj venčanici i divnoj svadbi… Ako može to, da imam divnu venčanicu, a da se ne udam… Ja mogu da napravim spekatakularnu svadbu i u nekom videu, da me želja mine, da imam divnu venčanicu…

Od budućeg partnera očekuje da joj bude oslonac. To kako kaže nije pronašla ni u jednom muškarcu iako ju je svaki sa kojim se zabravljala verio i želeo da se uda za njega.

Prstenje koje su joj darivali još čuva u kutijici.

- Nijedan nije bio uz mene i u dobru i u zlu. Nijedan nije bio dovoljno hrabar i jak da izdrži kada je bilo to u zlu. Kada neko bude pored mene, ja ga neću kriti - navodi Karleuša.

Taj neko, prema Jeleninim rečima, treba da bude hrabar i snažan:

- Partner nije samo seks, ljubav i emocije, partner je i onaj koji stane pored tebe u svim životnim situacijama. Nikad nisam ni prestala da imam partnera. Moj najbolji prijatelj, Zoran Birtašević, često je bio sve to što mi je nedostajalo. Prijatelj, rame za plakanje, dadilja, producent.

Muškarci, navodi Jelena, često ženama zagorčavaju život, a njen budući izabranik moraće da pokaže jednu ključnu osobinu.

- Iza svakog uspešnog muškarca postoji jedna uspešna žena, a iza svake uspešne žene postoji muškarac koji smeta. E, onaj koji ne koči, taj će biti pravi partner za mene - ističe pevačica.

Kareluša kaže da je odlučila da zauvek ima 18 godina.

- Tako se osećam, tako se izjašnjavam. Šalim se. Nekad se osjećam kao da imam 118, nekada 18. Ali, ne volim brojeve pored imena. To je svakako nešto što ne određuje nijednu osobu, pogotovo ne jednu ženu. Jer kada bi realno gledali, ja imam 46 godina, a životnog iskustva i života iza sebe, kao imam 146 - objasnila je pevačica.

Govoreći o svom životu, Karleuša je istakla da nije neko ko često izlazi i odlazi u provode.

- Čitav život sam zatvorena u sobi. Dosta sam zatvorena i ne kontaktiram previše, ne izlazim, ne krećem se. Kad sam sama u svoje četiri zida, ja punim svoje baterije i time sam zadovoljna – ispričala je.

Ističe da nije od onih kukaju nad svojom sudbinom:

- Da žalim sebe i plačem nad svojom sudbinom, to nisam ja. Bilo je, naravno, momenta, pogotovo kada sam u PMS-u, da pokušam sebe da samosažaljevam, ali nisam taj tip. Nema neke vajde od samosažaljenja, samo od ustajanja i kretanja napred.

Kao modna ikona i žena od stila, Karleuša je otrkila trikove koji svakoj ženi mogu da budu korisni kada je u pitanju oblačenje.

- Najviše komplimenata dobijala sam za stvari koje koštaju nekoliko hiljada dinara, ali one na meni deluje skupo. Kupujem i po tržnim centrima, sve što mi padne pod ruku i sve ono što mi se sviđa. Stil i ukus nemaju veze s novcem – zaključila je pevačica.

Najvažniji savet koji je Jelena Karleuša uputila ženama glasi:

- I stog momenta se zaljubite u sebe! Kada se pogledate u ogledalo, treba da vidite ljubav svog života. Budite sebi lepe, budite lepe drugim ženama pa tek onda muškarcima.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Karleuša u brutalnoj haljini od 2.500 evra "zapalila" Suboticu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA