Bajaga i članovi benda se oprostili od Bore rečima zbog kojih plače Srbija: "Uvek ćeš biti..."

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Porodica i najbliži saradnici i prijatelji, danas, 6. septembra, oprostili su se od Bore Đorđevića, koji je preminuo u 72. godini, 4. septembra.

Naime, u njegovom rodnom gradu, gde će i biti sahranjen, u Čačku, danas je proglašen Dan žalosti i otvorena knjiga žalosti u Kulturnom centru.

Od njega su se brojni prijatelji i saradnici, ali i porodica, oprostili u čituljama koje su izdali, uz emotivne reči koje su mu posvetili.

- Napustio nas je naš voljeni Bora Čorba... Dragi naš Boro! Hvala ti što si bio deo naših života, kao prijatelj i poslovni saradnik. Uvek ćeš biti u našim srcima i sećanjima. Vole te tvoji i zauvek tvoji: Bajaga, Žika, Lokner, Gane, Kićo, Sale, Kuzma, Čukić i Zeko - stoji u čitulji popularnog benda.

Čitulja za Boru Đorđevića Foto: Printskrin

Podsetimo, u današnjim dnevnim novinama osvana je porodična čitulja.

- Sahrana će se obaviti u subotu, 7. septembra 2024. godine u 14.30 sati na gradskom groblju u Čačku. Opelo je u 14 sati. Primanje saučešća je od 13 sati. Dragi naš, tvoje srce će zauvek kucati s nama. Tvoje pesme zauvek će biti deo nas... Dao si nam pregršt uspomena, kroz koje ćemo te pamtiti. Ožalošćeni: supruga Dubravka, sin Boris, ćerka Tamara, unuk Petar, zet Bojan, snaha Milica, svastika Daša i tašta Nada.

(Telegraf.rs)

Video: Ana Nikolić otišla u manastir: Snima se dok se moli, lice poliva vodom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • злата

    6. septembar 2024 | 14:07

    Pre nekoliko dana g-din Bajaga se vozio taksijem. Vozio ga je moj suprug. Pri izlasku iz auta je ostavio širom otvorena vrata! Suprug (taksista) je morao da izađe iz auta i zatvori vrata kako bi nastavio vožnju. A, za Bajagu sam mislila sve ove godine da je kulturan čovek! Bahato se ponaša! Bora će ostati u našim srcima! ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA