Ovo je retka fotografija roditelja misice: Ovako je Jovana uživala sa njenima u Osmanovoj vili

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša misica i zadrugarka Jovana Ljubisavljević, u četvrtoj sezoni rijalitija stupila je u vezu sa dugogodišnjim takmičarem Stefanom Karićem, koja je opstala neko vreme i u spoljnom svetu.

Stefan je odlučio da sam uđe i u "Zadrugu 5" i tamo provede 10 meseci, a za sve to vreme, Jovana ga je čekala u vili njegovog oca, Osmana Karića, na Zvezdari.

Jovana je tada na Instagramu delila detalje iz privatnog života, pa je tako jednom prilikom objavila fotografiju na kojoj pozira sa Osmanom, maćehom Kristinom i njenim roditeljima, majkom Alekandrom i ocem Sašom.

Jovana Ljubisavljević i Osman Karić Foto:Printskrin:Instagram

Sličnu fotku podelio je tada i Osman na svom storiju.

Jovana Ljubisavljević i Osman Karić Foto:Printskrin:Instagram

Podsetimo, razlog njihovog raskida je Jovanin flert i to sa sadašnjim mužem, a Cecinim bivšim dečkom, Bogdanom Srejovićem.

Kako nam je Karić naveo Jovana je flertovala sa Bogdanom još tokom njihove veze, zbog čega je on odlučio da samo nestane i više joj se ne javi.

- Naš raskid je bio upravo zbog toga što je jedno veče flertovala sa Bogdanom Srejovićem. To je bio okidač. Bilo je tu i ranije nekih naših nesuglasica, kao u svakoj vezi, ali to veče sam video sve, pokupio sam se otišao i nisam joj se više javio. Tu je bio kraj. Mogu da se pravim da nešto ne vidim, ali jednostavno eto, na kraju se ispostavilo da je Karić u pravu - istakao je Stefan za naš portal, navodeći da ni on nije bio "cvećka".

- Ja sam radio svašta, nikad nisam bio cvećka. Verovatno sam je time i povređivao - naveo je on za Telegraf.rs

Jovana se juče, 5. septembra, udala za Bogdana sa kojim je već duže vreme u vezi i sa kojim čeka sina.

(Telegraf.rs)

Video: Mladenci Bogdan i Jovana stigli na venčanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA