Aneli dostavila dokaz o fizičkom maltretiranju od strane Asmina: Takođe je pretio da će je ubiti i udaviti...

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši partneri Aneli Ahmić i Asmin Durdžić se svako malo preko medija i mreža "prepucavaju", ali ovog puta je drugoplasirana zadrugarka dostavila dokaze, koji potvrđuju da je otac njenog deteta bio nasilan prema njoj.

Ona nije želela da komentariše detaljno šta je sve Asmin izjavio za nju, već se uključila u direktan prenos na TikToku gde je pustila njegovu staru glasovnu poruku kako bi dokazala da je fizički nasrtao na nju, a potom istu dostavila i portalu Pink.rs

- Nemoj da dođem u Dubrovnik da te udavim ku***tino jedna raspala. Ti meni da vičeš 'ma...J***m ti majku i familiju i sve ti j***m što imaš. Ti meni govoriš 'ma? Ti meni?! Je*** ti majku u p***u, kako ću te jednom razbiti! Otkako sam te tukao u glavu nije ti ništa. Ubiću te! Kako bih te tukao k**** jedna us**na. S***de jedan bolesni, ti si narcis. Sama nešto radiš, kad ti neko drugi radi vičeš, onda kukaš j***m ti majku ci***sku - reči su koje je Asmin izgovorio Aneli u glasovnoj poruci.

Aneli je takođe dala i fotografiju kao dokaz, gde se vidi da ga je blokirala.

Aneli Ahmić Foto:Aneli Ahmić

(Telegraf.rs)

Video: Aneli osvojila drugo mesto, evo da li joj je Janjuš čestitao: "On za mene više ne postoji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA