On je preuzeo Borino telo u Čačku

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Telo Bore Đorđevića dopremljeno je u njegov rodni Čačak, tačnije kapelu čačanske Opšte bolnice.

Ovom tužnom događaju prisustvovao je Borin najbolji prijatelj, patolog Prvoslav Prle Savić.

On je poslednji put dočekao svog prijatelja koji će biti sahranjen u subotu, 7. septembra. Opelo počinje u 14 časova, a sahrana je u 14.30.

Prle je Borin drug iz mladosti i prijateljstvo sa legendom rokenrol scene je decenijama gajio.

- On je znao da izađe iz svoje zgrade sa gitarom, da svira i peva sve do moje terase koja je bila udaljena oko nekih 50 metara. Svi su ga znali i svi su ga voleli. Bio je poseban čitav život. U šali je znao da kaže još kao dete - videćete vi ovo će jednog dana biti Borina ulica. Voleo je Čačak i dobar glas o našem gradu pronosio svuda gde je bio - pričao je njegov prijatelj Prle Savić.

Podsetimo, još jedan Borin drug, gradonačelnik Čačka, Milun Todorović je ranije danas za Telegraf.rs rekao da će komemoracija biti održana u Kulturnom centru.

- Sutra je proglašen i Dan žalosti i sve mora biti ispoštovano, veliki gubitak za sve nas, ne samo za Čačak. Primanje saučešća zakazano je u 13 časova u kapeli na Gradskom groblju u Čačku, opelo počinje u 14 časova, a sahrana je zakazana za 14 sati i 30 minuta - rekao je gradonačelnik Čačka za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: "U svaku je bio zaljubljen a najbolje dane proveo je sa Dubravkom": Ispovest Borinog najboljeg druga

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA