Nakon što su ona i Vujadin otkazali svadbu, Mirka Vasiljević progovorila o venčanju: "Maštala sam da budem..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Lepa glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, pojavili su se danas, 5. septembra u najprestižnijem beogradskom restoranu, na venčanju bivše misice i zadrugarke Jovane Ljubisavljević i Cecinog bivšeg dečka, a njenog muža, Bogdana Srejovića.

Njih dvoje su sve zasenili svojom elegancijom, a okupljeni mediji su ih zadržali za kratak intervju.

Vujadin se nije pridružio svojoj supruzi u razgovoru sa nama, jer kako Mirka ističe, to je zbog njegove profesije, a tema svakako nije bila sport.

Poznato je da su lepa Mirka i Vujadin trebali da se venčaju u maju ove godine, ali nažalost do tog čina nije došlo, jer su imali poslovnih obaveza.

Na početku nam je otkrila da li će sada imati neku ideju za svadbu.

- Pa, dosta ideja smo se nakrali za 15 godina moram priznati, ali zašto da ne? Neka lepa ideja, nešto što je korisno, praktično, ja sam uvek za to - govori Mirka za naš portal, pa otkriva uz koju pesmu će najviše da se proveseli:

- Ja sam nekako mnogo više na ritam, više volim ritam. Nekada reči i osvestim i ne osvestim u nekoj pesmi, ali je ritam taj koji me više voli. Čak i u mojoj široj i daljoj familiji, čim se čuje harmonika ili tako neka dvojka, svi pogledi su ka meni uprti.

Zatim je progovorila o svadbi koju svi toliko dugo iščekuju.

- Pa malo je bezveze da pričam datume ili godine, a da ne održimo obećanje. Red je stvarno da se napravi ta svadba, prvenstveno zato što smo oboje iz tradicionalnih porodica i stvarno volimo ova veselja, ali nije to mala organizacija. Tako da kada budemo imali šest meseci mirnog dela života, da nije meni haos oko mog posla, oko njegovog, ali i više ja oko svog, onda ću imati više vremena kao žena da detaljišem nešto dalje. Nije nam to sad aktualna baš tema svakodnevno, ali nekada se toga dotaknemo. A kako smo stariji, iskusniji i Bogu hvala mudriji, nekako više gledamo na praktičnost i na zabavu za pamćenje sa našim ljudima nego kada sam bila mlađa, kada smo razmišljali i o salvetama i o, ne znam, koliko haljina ću da presvučem - iskrena je Mirka.

To je naravno bilo da ja budem sebi posebna kad se pogledam u ogledalo da bude više venčanica i tako dalje, a sad je praktičnije - odgovara glumica za naš portal na pitanje o kakvoj haljini je maštala.

Podsetimo, glumica je nedavno za Stil otkrila zašto do svadbe u maju nije došlo:

- I Vujadinov i moj posao pun je neizvesnosti, pa kad moj muž dobije taj kratki odmor, želim da ga zadržim za nas, da radimo šta nam je volja. I tako, iz godine u godinu, očas prođe 15! Sad je mnogo veći i broj ljudi koji treba da nam dođe na svadbu. Želeli smo da krajem maja imamo veliku privatnu proslavu, ali meni je upao ovaj projekat s kuvanjem baš tih dana. Opet se mimoilazimo, ali znam da će svadba doći baš kad bude trebalo.

(Telegraf.rs)

Video: Glumica progovorila i o Duletu: Mirka otkrila zašto Vujadin nije došao na premijeru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA