Hrvatskom muzičaru odložen koncert zbog bezbednosnih razloga

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Hrvatskom političaru i muzičaru, Miroslavu Škoru otkazan je koncert u Bosni i hercegovini iz bezbednosnih razloga.

Naime, on je koncert zakazao za 9. septembar u Bugojnu u Bosni i Hercegovini ispred jednog kafića, koji je za posetioce trebao biti besplatan. Međutim, organizatori su nekoliko dana pre koncerta objavili da je on otkazan.

- Kao ugostitelji koji svoje prihode najvećim delom ostvaruju upravo zahvaljujući našim vernim gostima i sugrađanima - želeli smo najavljenim koncertom iskazati svoju zahvalnost svima vama.

- Besplatnim koncertom Škore želeli smo da ukažemo i na to da naš dugogodišnji poslovni uspeh čini naša poslovna filozofija - da uvek nešto treba vratiti zajednici, a ne samo uzimati. S iskrenim žaljenjem vas obaveštavamo da smo primorani da otkažemo zakazani koncert Miroslava Škore na otvorenom iz sigurnosnih razloga - objavili su organizatori.

- Brojna događanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje doveli su nas do toga da smo, kao odgovorni poslodavci i organizatori događaja, morali da donesemo ovu odluku iako smo svesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne učestvujemo u spomenutoj kampanji - objašnjavaju.

Organizatori napominju da će uskoro organizirati Škorin koncert u zatvorenom prostoru.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA