Karleuša otkrila koju srednju školu je upisala njen mlađa ćerka Nika: "Još uvek se traži, svestrana je"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Pop diva Jelena Karleuša napravila je ozbiljnu žurku u restoranu Nacionalna klasa, 4. septembra, na nastupu, a pred sam početak proćaskala je i sa novinarima i otkrila nove detalje o školovanju svojih mezimica, Atine i Nike.

Jelena je otkrila novosti o iznenađenjima koje će uskoro predstaviti publici i to van granica naše zemlje, ali i ćerke Niku i Atinu koje su pošle u školu, 2. septembra i o njihovim talentima.

Kako je navela, neće praviti pauzu, već koncerte aktivnosti na trgovima i nastupima, nastavlja, a sprema i veliko iznenađenje i to za publiku van granica naše zemlje.

- Nemam, nemam, evo nastavljamo sa trgovima i nastupima. Ima dosta nekih lepih iznenađenje van granica Srbije i Balkana. U septembru će se desiti nešto lepo, ali videćete uskoro.Vreme je da se dešavaju lepe stvari, ne samo nekakv haos. Takva mi je karma, stalno neki haos.

Pesma "Benga" doživela je veliki uspeh, a mi smo je pitali s kim bi je, da je pesma duetska, snimila od domaćih, a sa kim od svetskih izvođača.

- Pa evo od domaćih, pošto na primer sa Milicom i Devitom imam duet, a to su mi omiljeni izvođači, ajde na primer bilo bi interesantno sa Senidom. Senida mi je nekako u tom mom gasu i vajbu. A, od stranih, pa nemam pojma, sa Kardi Bi, Niki Minaž...

- To je Gimnazija, to je privatna Gimazija, ali neću da otkrivam zbog bezbednosti. Gimnazija je i ona se još traži. Ne zna šta će biti, ali baš je svestrana i talentovana, ide joj komunikacija od ruke i mediji i tako da, ko zna... Lepo  čak i peva - rekal je ona, pa otkrila da talenat za muziku imaju obe ćerka:

- Ja bih volela, mada, obe ćerke su mi jako talentovane za muziku. Atina svira klavir, peva isto jako lepo, volela bih da imam dve pevačice u kući.

(Telegraf.rs

Video: Aleksandra Radović pala u trans ispred Seke Aleksić, ozbiljno je pogodila pesma "Crno i zlato"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA