Uroš Stanić bankrotirao nakon što ga je ostavio imućni dečko: "Donirao mi je 7.000, to nikad neću zaboraviti"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Učesnik rijalitija Uroš Stanić progovorio je o njegovoj ljubavnoj romansi sa Slobom Josipovićem, te istakao da ga je dečko iz Beča ostavio zbog zadrugarka.

- Mene je moj dečko iz Beča ostavio zbog Slobe. Ja njega stvarno volim, on je meni pomogao jer sam ostao bez novca i donirao mi je 7.000 dinara, to mu nikada neću zaboraviti. Ja sam svestan svega i zaista mu ništa ne zameram, njega stvarni volim na poseban način.

Podsetimo, bivši rijaliti učesnik, Uroš Stanić, pre nekoliko dana je zadobio podvrede kada je napadnut u centru Beograda.

Uroš Stanić tvrdi da ga je u prodavnici napao muškarac prilikom čega je zadobio povrede vrata.

- Ušao sam u prodavnicu jer trafike nisu radile. Meni nepoznat momak mi se obratio rečima: "Kuda ide ovaj svet? Pe***čino". Tada me je to lice udarilo svojom desnom rukom u donji deo vrata i izašao iz prodavnice. Kad sam izašao, rekao sam mu da ću pozvati policiju ako nastavi da me maltretira. Krenuo je da me udari, a ja sam utrčao u prodavnicu! Od opisa za to lice mogu da izjavim da je visok oko 180 cm, nosio je šorts bele boje, belu majicu, kraću bradu, oko 30 godina - rekao je Uroš u policiji, prenosi "Pink".

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Video: Ana Nikolić otišla u manastir: Snima se dok se moli, lice poliva vodom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ducci

    5. septembar 2024 | 14:33

    Stvarno je besmisleno u ova vremena davati na znacaju ovakvim osobama. Nevezano za opredeljenje vec toliko nebitan lik, lazov, na marginama ozbiljne drustvene zajednice. Sta znaci biti rijaliti ucesnik?

  • Boze Sacuvaj

    5. septembar 2024 | 14:49

    De bre Srbijo,okreni se vaznim stvarima u zivotu!

  • Гаргамел

    5. septembar 2024 | 15:02

    ОВО (не овог) навијачи треба да туку на сваком кораку а не да се између себе туку и убијају !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA