Đani napokon otkrio šta se dogodilo na proslavi sportista na kojoj nije pevao: "Niko me nije video...."

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Folker Radiša Trajković Đani, gostovao je sinoć, 3. septembra, u emisiji AmiG show, gde je pomenuo i spornu situaciju koja se dogodila na proslavi olimpijaca u Beogradu, kada nije stigao na red da im zapeva.

Naime, Đani bio je besan na kolege jer ga nisu ispoštovale na žurki koja je organizovana u čast naših sportista, a na kojoj su nastupali brojni pevači.

On je sada gostujući u Amidžićevoj emisiji otkrio šta se dogodilo:

- Jesam pevao, nego me niko nije video da sam pevao (smeh). Desilo se tako, niti ikoga krivim… Ja došao da ispoštujem, ali tako se desilo, idemo dalje. Svi čekaju da nekoga pljujem i ogovaram, ali svako ima svoj put, put šoubiznisa - rekao je Đani.

Inače, nakon večeri na kojoj nije stigao da zapeva

- Ja dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju. Čekam da pevam… A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao sam u pet, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer. Bio tu, al’ ponižen“, napisao je Đani na Instagramu, a onda se i oglasio za domaće medije.

- Sve što sam želeo da kažem o tome napisao sam jutros. Znači, nije fer, šta sam ja trebao... Da u 7 ujutru pevam? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je besno Đani.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kilovan

    4. septembar 2024 | 13:10

    Daj bre više.. ajde da se organizuje neka pomoć putem sms-a, pa poguramo čoveka malo...

  • Rv

    4. septembar 2024 | 13:45

    DA znas pevati pozvati bi te nego neznas i cuti ,,😂😂😂

  • MTF

    4. septembar 2024 | 16:48

    Zar jos neko gleda ovu emisiju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA