Georgiev se oprostio od Bore Čorbe! Objavio sliku na kojoj ga grli: "Kada stado jednom ukapira koliki si bio"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Legenadrni roker Bora Čorba, preminuo je danas, 4. septembra, u 72. godini, a od njega se oprostio i Vlado Georgiev, tužnom objavom i slikom na društvenim mrežama.

Georgiev je objavio njihovu zajedničku fotografiju sa jednog koncerta, na kojem Vlado grli Boru i posevetio emotivnu objavu.

- Zbogom dragi Boro, putuj na neko lepo mesto i pogledaj dom svoj, Anđele Vječno ti carstvo nebesko i počivaj u miru. Bio si živa legenda, jedinstven i originalan, veliki pesnik i umetnik. Pamtiću kad sam kao klinac kupovao ploče “Riblje čorbe” i još tada prepoznao tvoju različitost na tada, velikoj jugoslovenskoj sceni. Bilo je mnogo dobre muzike, dobrih bendova, pevača, kompozitora, ali, ti i tvoja “Čorba” ste odudarali od svih na svoj način - naveo je on u svojoj objavi.

On je zatim dodao da "će stado kada bude ukapiralo, za Boru reći isto što i Georgiev priča sada".

- Kada “stado” jednom ukapira koliki si bio, reći će isto što i ja sada. Bio si legenda, legenda ćeš i ostati. Zbogom dragi Boro…laka ti zemlja i Bog neka je s tobom. Pamtićemo te zauvek. Anđele…

Inače, podsetimo, Georgiev se pre izvesnog vremena oglasio na mreži "X" (nekada Tviter), gde je  u svom status uputio reči svom starijem kolegi, ali je poslao i snažnu poruku svima koji se "naslađuju" rokerovim stanjem.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    4. septembar 2024 | 11:57

    Bravo.

  • Мика

    4. septembar 2024 | 12:16

    Мали, надобудни Владо, мислиш да си ти један од ретких који је разумео песму "Погледај дом свој Анђеле". Тако арогантан, народ називаш "стадом", срам те било

  • Мика

    4. septembar 2024 | 12:11

    Мали, надобудни Владо, мислиш да си ти један од ретких који је разумео песму "Погледај дом свој Анђеле".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA