"Po tebi sam dobio nadimak": Milan Janković Čorba svirao je sa Borom: "Rekao si mi: 'Ako odem, ti si tu'"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Legendarni Bora Đorđević umro je u 72. godini nakon teške borbe sa opakom bolešću. Poslednje dane proveo je u bolnici u Ljubljani, gde je i živeo sa suprugom Dubravkom.

Vest o smrti rok legende rastužila je mnoge, a od Đorđevića se oprostio i Milan Janković Čorba, koji ističe da je nadimak dobio upravo po Bori.

- Moj Bora... Po tebi sam dobio nadimak, od tebe sam naučio kako da se kroz stihove izražavam uz tebe nam je ditinstvo i odrastanje na Kosovu bilo mnogo lakše. Pevali smo tvoje pesme kad je bilo najteže naučili smo da dižemo glas i pričamo šta mislimo kad je bilo najgore. Od tebe sam naučio da muzika nije pos'o nego stil života. Prvi koncert sam slušao sa 12 godina posle toga sam išao svuda i ti si me proglasio za najvećeg fana Riblje Čorbe - napisao je Milan i dodao...

- Sa 23 sam snimio pesmu sa tobom pola svog života sam proveo sa tobom mnogo ti hvala sto si uvek umeo da me razumeš i motivišeš hvala što si me vodio sa tobom i ispunio mnoge želje .Poslednji koncert u Beogradu sam imao sa Ribljom Čorbom i tad mi je Bora rek'o: "Ako odem nije kraj ti si tu". Obećavam da ću se i dalje boriti za istinu za pravdu i nikad neću prestati da dižem svoj glas! Boro. j*bote život koliko si bio moćan lik! Kažu ne treba imati idola, ja kažem daj Bože da svako ima idola ko ja! Počivaj u miru - poručio mu je Milan Janković Čorba, a celu objavu pogledajte ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Umro Bora Čorba: Legendarni roker i frontmen grupe "Riblja čorba"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA