"To je ono što me drži...": Dragana Mirković zablistala na crvenom tepihu, osmeh nije skidala sa lica

 
A. M.
V. Đ.
A. M. V. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dragana Mirković je došla na svečano otvaranje Plave dvorane Sava Centra, a sa novinarima je podelila šta je to veže za ovu scenu na kojoj su mnoge naše zvezde nastupale.

- Za Sava Centar me vezuje 1984. godina, kada sam snimila svoju prvu ploču, to je moj početak karijere. Bila sam na Međunarodnom sajmu muzike, "MESAM" i dobila prvu nagradu. To je za mene bilo neverovatno. Posle toga su usledili i za mene izuzetno važni koncerti 1995. godine. Oni su bili baš takvi kakve sam oduvek želela da imam, posebno u tom periodu, jer su bili, kako bi se reklo "od štapa i kanapa". Potom je usledio i humanitarni koncert 2010. godine, tako da me mnogo predivnih uspomena veže za Sava Centar.

Nakon velikih koncerata koje održala, Dragana je otkrila da bi volela da u Sava Centar dođe kako bi slušala kelege i podržavala ih.

- Ne verujem da ću uskoro imati tako nešto, ali mogu da dođem i slušam nekog svog kolegu. Zbog toga je lepo doći u Sava Centar, ne moram samo da radim, je l' tako? - rekla je Dragana uz široki osmeh na licu i nastavila:

- Moja energija se nikad neće ugasiti. Ja sam zaljubljenik u ljude i muziku, u svoju publiku. Generalno sam pozitivna i vesela osoba, to i jeste ono što me drži godinama sa istom količinom energije kao i na početku. To samo ljubav može da uradi. Nije tačno da prekidam karijeru. Koncerte ne radim da bi se govorilo o rekordima, već volim publiku. Kad odlučim da to prekinem, uradiću to na vrlo emotivan način.

Ona se potom usvrnula na veliki koncert sa kolegom Acom Lukasom.

- Jedva čekam ponovno druženje sa Acom. Imamo veliki hit. Presrećna sam zbog toga - a šta je još rekla pogledajte na snimku iznad.

Dragan je došla sa Drjanom Milićevićem , a nosila je elegantni tamni komplet.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Bajage i instruktora na Ušću povodom 40 godina karijere

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA