Voditeljka Elite skinula burmu! Pitali smo Anu šta je sa njenim brakom i zašto ne nosi prsten, rekla je...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Voditeljka i jedno od najlepših lica Pink televizije, Ana Radulović, nedavno je doživela neprijatnost dok je vodila emisiju "Narod pita".

Gledateljka koja se uključila u program počela je da joj postavlja privatna pitanja, a jedno od njih ticalo se supruga Mirčeta Radulovića i toga što voditeljka ne nosi burmu, iako je udata.

Njen potez podigao je prašinu u javnosti, a Ana je pred našim kamerama otkrila zašto je skinula prsten.

- Nemojte da snimate, ali neka slušaju. Otekli su mi prsti. Šalim se, pa da, potegla se ta priča i jako mi je žao zbog toga. Ne bih to puno komentarisala, samo bih dodala da je nekako jako ružno sa strane učesnika koji sebi dozvole da komentarišu privatne živote voditelja, zato što je njima i te kako jasno da im mi pitanja postavljamo zato što su oni uzeli honorar da im se postavljaju pitanja i da mi svi, kako vi, moje kolege, tako i ja, razmišljamo o njihovim privatnim životima. Verujem da vi van posla ne razmišljate ni o jednom učesniku šta radi, sa kim je, a kamoli da li nosi burmu ili ne - rekla je Ana, pa dodala...

- Biću malo prosta i reći da je bezveze što se uopšte potegla tema o tim nekim stvarima. Zato što, da sam želela da se gleda da li ja nosim burmu, da li radim ili ne radim pojedine stvari, ja bih onda ušla kao učesnik i naplatila ko zna koliko da se priča o mom privatnom životu. Ovako sam ja tu da radim, da postavljam pitanja, pritom, odgovorno tvrdim i stojim iza toga i stajaću, i mogu da kažem i u budućnosti, da nikada nijednog učesnika i mog gosta nisam uvredila, nikada! Iako sam postavljala pitanja koja možda nisu najprijatnija, zbog situacija koje su se njima dešavale ili zbog situacija o kojima su oni pričali, ja sam gledala da ta pitanja koja nisu prijatna što blaže postavim, da se ne osete loše - navela je voditeljka.

Na naše pitanje da li to znači da u njenom braku sve savršeno funkcioniše, rekla nam je:

- Je l' delujem srećno? Iskreno? To je najbitnije - istakla je Ana, a celu izjavu poslušajte u snimku ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio novu sezonu rijalitija "Elita"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Поаро

    3. septembar 2024 | 20:34

    Не носи прстен.Али нема више ни груди на изволте,ни откривене ноге до кука.Све лепо покривено у чекању да се прстен врати.💃🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA