Evo šta je ćerka Jovane Jeremić radila na Pinku, umesto da ide u predškolsko: Prvu dnevnicu potrošila na...

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, imala je snimajući dan sa ćerkom Leom.

Mala Lea dobila je posebnu ulogu stjuardese u Jovaninom novom džinglu za emisiju, a kako je vredno i dobro obavila posao, od producentkinje Pinka dobila je dnevnicu.

- Posle terena i snimanja ceo dan, preko veze smo ipak stigli da večeramo u 18h na TV Pink iako restoran radi do 17.30h. Kažu da je Lea zaslužila! Danas je dobila prvu dnevnicu od producentkinje! Za Leu je septembar počeo RADNO! Od sutra i predškolsko! Danas ipak PINK - napisala je u objavi Jovana Jeremić.

Zbog ovih obaveza, Lea nije stigla da ode u predškolsko prvi dan. Sa voditeljkom smo porazgovarali na ovu temu i pitali je da li će mala Lea krenuti njenim stopama.

- Bez Lee ništa! Išla je sa mnom na snimanje, bila je stjuardesa. Vozili smo avion, zaista je bila fantastična - otkrila nam je Jovana, a potom pozvala ćerku da i sama pred kamerama ispriča kako se provela i otkrije da li bi volela da krene maminim stopama i jednog dana postane voditeljka.

Jovana nam je otkrila i kako će potrošiti prvu dnevnicu.

- Sad idemo u radnju sa igračkama da to potrošimo - izjavila je Jeremićeva, koja se potom pravo sa događaja sa malenom Leom uputila u obližnju prodavnicu i novac potrošila.

Šta je još voditeljka otkrila pred našim kamerama, o čelnicima Pinka Milici i Željku Mitroviću, povećanju plate, ali i predstojećem putovanju u Ameriku, poslušajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Video: Ćerka Jovane Jeremić umesto u vrtić, otišla da radi na Pink: Dobila i prvu dnevnicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA