"Nismo prijateljice da bismo izgladile odnose, ali..." Sanja Marinković se obratila Kaći nakon rođenja deteta

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Voditeljka Sanja Marinković pojavila se na konferenciji za medije koja se održala danas, 3. septembra, u jednom beogradskom hotelu, povodom 30 godina postojana Pink televizije.

Nakon letnjeg odmora, voditeljka je preplanula i nasmejana govorila o promenama u njenoj autorskoj emisiji "Magazin IN", koju već 25 godina gledamo na ružičastoj televiziji.

- Magazin in postoji četvrtinu veka, posebno se radujem novoj sezoni. Izuzetno sam zadovoljna. Odmarala sam 2 meseca, sve vreme smo uporedo spremali emisiju. U smislu, osvežili smo ambijent u kojem ću da se družim sa gostima. Pripremili smo teme, da budu dovoljno intrigantne, ekskluzivne i da oslikavaju život svakog od nas jer ja volim da kažem da priče mojih gostiju, i moje priče, to su priče svih nas i zato se ja trudim da sa mojim gostima budem na ti, kao da smo kod kuće na kafi, da pričamo o svemu. Trudiću se da u ovoj sezoni neposrednost bude još veća, da se zaista osete kao da su došli kući jer kada se osećaju tako, onda često kažu nešto i što možda nisu planirali - rekla nam je Sanja Marinković kroz osmeh.

U svojoj emisiji često ugosti i rijaliti zvezde što joj, kako ističe, predstavlja izazov.

- Volim svoj posao, ništa mi ne predstavlja problem. Sve je to izazov. I intervju sa njima je izazov, kao što je i intervju sa predsednikom države. Svaka vrsta razgovora za mene kao novinara je novi izazov. Ne bih uživala u ovom poslu da to ne volim, tako da su oni meni svi podjednako interesantni, a oni svi sami o sebi najbolje govore.

Voditeljka je jednom prilikom u svojoj emisiji ugostila i pevačicu Katarinu Živković, koja se nedavno ostvarila u ulozi majke.

Kaća se, podsetimo, nakon te emisije oglasila i istakla da je voditeljka isekla odgovor na njeno pitanje, te tražila izvinjenje.

O njihovom odnosu potom se često spekulisalo u javnosti, pa smo Sanju pitali da li su izgladile nesuglasice i i da li joj je čestitala rođenje deteta.

- Ona nije moja intimna prijateljica, da bih ja sa njom izgladila bilo kakve odnose. Ja sa njom imam odnose strogo profesionalne, kao novinar i gost, a sve što je na lepo i na ljubav i na roditeljstvo, ja pozdravljam - rekla nam je voditeljka, a ceo intervju poslušajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Mitrović najavio projekat koji će raditi njegova ćerka Andrea

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA