Aneli pred ulazak u Elitu pročitala poruku Asminovog oca?! Šokirala sve: "Meni je žao, otac se stidi deteta"

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Zvezda "Elite", Aneli Ahmić, u rijaliti ponovo ulazi, kako ističe, zbog ćerke Nore, kako bi joj obezbedila lepšu budućnost.

Aneli je u centar pažnje javnosti došla kada je ušla u sedmu sezonu i započela vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, ali njih dvoje više nisu u dobrim odnosima.

- Janjuš je zvao sve žive i mene i svoju ženu... On je manipulator i lažov, hteo je opet da me izmanipuliše da bi došao do neke priče - navela je ona.

Aneli je dodala da joj teško pada odvajanje od ćerke.

- Ćerka me je molila da ne idem, pre mog puta sam joj kupila biciklo, zvala me je i čule smo se... Ja joj non stop pričam: "Doći će mama". Sve ovo radim zbog mene i nje.

Ahmićeva je pročitala poruku koju joj je poslala njena podrška. Oni su navodno pisali Asminovom ocu, i ovo je njegov odgovor:

- Meni je zaista žao, ali ja tu ne mogu promeniti ništa. Otac se stidi deteta, kao i žene kojoj je napravio dete, dok se vi divite na ime Aneli, njemu se povraća, pročitala je Aneli poruku koju je navodno Asminov otac poslao njenoj podršci.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Aneli osvojila drugo mesto, evo da li joj je Janjuš čestitao: "On za mene više ne postoji"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA