Prvo pojavljivanje Goge Sekulić nakon što ju je udario auto: "Imam jake bolove, živa sam zbog sina"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

Pevačica Goga Sekulić juče je doživela nezgodu, kada ju je udario automobil na pešačkom prelazu, nakon čega je hitpro prevezena u Urgentni centar.

Goga je juče, 2. septembra, provela gotovo čitav dan u Urgentnom, a danas se pojavila na kontroli, kada je novinarima otkrila detalje.

Naime, ona je otkrila da nema većih povreda i da se ugruvala, a da je prvo na šta je pomislila kada ju je automobil udario - jeste sin.

- Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava i da nemam većih povreda, ugruvana sam, u glavi mi je prvo bilo da sam živa samo zbog sina. Primila sam tetanus, sve se hladi, imam jake bolove, ali sam ja jaka žena i trpim. Odvela sam dete u vrtić i otišla sam po opravdanje, vraćala sam se kuda idem obično gde sam trebala da se nađem sa sestrom i tatom. Vozač je koristio telefon, ja nisam. Odlično se svega sećam. Pustila sam da prođe kombi, kad je bilo prohodno krenula sam da prelazim, niotkuda je sa leve strane ušao automobil, čovek velikom brzinom naleteo na mene, bila sam na šoferki, bacio me je na pod. Samo mi je u glavi bilo da sam živa i zdrava. Plakala sam, bila sam u bolovima. Nisam imala krvarenje i lomove, pratićemo situaciju. Imam uganuća, istegnute ligamente, tek danas su krenuli jači bolovi. Povredila sam vrat, ruku, kolenu. Nosim kragnu. Mislim da ću morati da pravim pauzu i da otkažem nastupe - rekla je Goga.

- Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio. Kad je tako brzo krenuo mislila sam da će me pregaziti i da ode. U ovom momentu ne znam da li ću vozača krivični goniti, meni je bitno da ja budem dobro. Moraću da idem na rehabilitaciju i fizikalne terapije. Doživela sam veliku traumu. Moje dete se uplašilo kada me je videlo u ovom stanju - rekla nam je Goga.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    3. septembar 2024 | 12:18

    Добро си,чим си у медијима!!!

  • Maja

    3. septembar 2024 | 12:24

    Au sada tortura sa ovom zenom koja je tolike decenijw na eatradi i nista nije uradila( osim.sto je u svakoj kriticnoj situaciji.podrzavala crnogorce )... pa dosta je vec danima.pisete o njoj ... taman se smirila invazija sa Prijovickom i arenama sa kojom je bila tortura mesecima( to ne mogi da zaboravim ) pa tako nekoga uzmete i pisrte ama svaki svakcikati dan ...pa neko voli da cita vase novine ali nemojte to bas toliko da zloupotrebljvate strpljenje jer niste vi Svet i rs Pink pa da pisete toliko o tim.i takvim ljudima. Ima jos tema - napravite ih pitkim i interesantnim - to vam je posao.

  • Zora

    3. septembar 2024 | 13:12

    Prelazila kad je bilo prohodno???!Pala je na pod???!Tetanus,zasto???!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA