Ćerka Jovane Jeremić umesto u predškolsko, otišla da radi na Pink: Čelna osoba joj uručila prvu dnevnicu

 
J. G.
J. G.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

Voditeljka Jovana Jeremić jedno je od najpoznatijih lica Pink televizije.

Jeremićeva vodi "Novo jutro", svakog petka i vikenda, a svo slobodno vreme provodi sa ćerkom Leom i partnerom Draganom Stankovićem.

Početak septembra uglavnom je svima radan, pa tako i Jovaninoj ćerki Lei, koja je zaradila svoju prvu dnevnicu na Pinku.

Ponosna majka je i javno pohvalila:

- Posle terena i snimanja ceo dan, preko veze smo ipak stigli da večeramo u 18h na TV Pink iako restoran radi do 17.30h. Kažu da je Lea zaslužila! Danas je dobila prvu dnevnicu od producentkinje! Za Leu je septembar počeo RADNO! Od sutra i predškolsko! Danas ipak PINK - napisala je u objavi Jovana Jeremić.

Podsetimo, ćerka Jovane Jeremić je 26. avgusta proslavila 6. rođendan.

- Lea puni šest godina. Sledeće godine kreće u školu, moja jedinica, moja naslednica, sve moje. Zapravo, ja tek sada shvatam koliko sam veliku stvar uradila te 2018. kada sam je rodila - rekla je ponosna majka i otkrila kako je Dragan iznenadio.

- Sve ovo što vidite ovde joj je poklonio. Vilu Jovanu i bazen u kom se kupa i jedno srećno detinjstvo kao i mnogo ljubavi, očinsku ljubav. Lea je srećna što ima dvojicu očeva - kazala je Jovana i otkrila kako je Dragan prihvatio Leu.

- Dragan je lav, ona njega obožava, kad nisam u prilici i kad vodim "Jutarnji", on joj ujutru da doručak, odvede je kod moje snaje i poljubi je. I to nema cenu. Dragan je neko ko je obeležio moj život. Dragan Stanković zaslužuje svaku vrstu poštovanja sa moje strane. I ja se trudim uvek da mu odam to poštovanje jer smatram da je ljubav, pored emocija, nešto što zahteva jednu vrstu odgovornosti. I to je problem današnjih muškaraca što oni i pod ljubavlju smatraju i seks. Seks je samo propratni deo, jedan element ljubavi. Na prvo mesto su poštovanje i sigurnost. I mogli bih sav seks ovog sveta da trampim za ovo što sam navela, a to su poštovanje i sigurnost. Posebno što ja nisam žena telesnog, već i duhovnog sastava - ispričala je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Video: "Za njega bih se žrtvovala" Pitali smo Jovanu da oceni ko je naš najzgodniji sportista

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lllll

    3. septembar 2024 | 12:14

    Ma ovo je strasno. Ima mnogo nacina da manipuluses i zlostavljas dete. Nije nasilje jedino. Mnogo mi zao devojcice. Nema izbora. Od ove sto je "duhovnog sastava", cas ovako, cas onako... Devojcica je, na koga da se ugleda, nego na majku, a ona... Ne daj Boze nikome...

  • Marko

    3. septembar 2024 | 12:24

    Mnogo bitna informacija

  • Đuro

    3. septembar 2024 | 12:33

    Ova je zrela za Lazu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA