"Ulazim u rijaliti da tati kupim novi bubreg": Nakon što je promenila pol, Ana Nikolić ima jasan cilj

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Nekada Mika Vasić, a sada Ana Nikolić, nakon promene pola odlučila je da sa svojim dečkom uđe u novu sezonu Elite 8, zbog čega se jutros pojavila na obaveznom lekarskom pregledu.

Ona se pojavila ruku pod ruku sa svojim dečkom, s kojim će ući u rijaliti, a sada je otkrial i motive. Naime, najveći motiv jesu pare, ali pare kojima će svom ocu Radetu platiti transplataciju bubrega.

- Moji nemaju ništa protiv naše veze i ljubavi, ali neće da se pojavljuju u javnosti. Moj otac je medicinski radnik u Nemačkoj, slažu se sa našom vezom. Moj stajling košta 2.500 evra, samo patike su 21650 evra, majica 400, sat 150 i bermude stotka - rekao je Stefan, pa se Ana nadovezala:

- Imam Valentino, Roleks narukvicu, Roleks sat, imam bogatog dečka koji mi to sve puža, finansira me. Motiv ulaska mi je da što duže ostanem u Eliti, zaradim novac, da izlečim svoje roditelje, tati da kupim bubreg i mamu da izlečim da ih malo podignem na tron jer su oni to stvarno zaslužili.

mika vasic, ana nikolic Foto: Ustupljene fotografije

Par se osvrnuo i na loše komentare koje su dobijali.

- Pozdrav za sve koji zavide mojoj ženi. Ima ih mnogo. Stefan čita komentare. Ja ne, ne živim po tuđim pravilima. Oni su slepci, koji ne brišu smeće ispred svojih vrata. Moraš nekoga da upoznaš, pa da sudiš o čoveku - rekla je Ana i dodala:

- Ulazim u Elitu da pokažem kakva sam ja osoba, nikoga nisam ubila, ja sam samo srećna. Nisam kriva što ljudima smetam. Ja verujem svom čoveku, verujem u našu ljubav, on me neće prevariti. Da se plašim ne bih ulazila u rijaliti sa dečkom da se brukam. U Elitu ulazim zbog novca. Presrećna sam nakon promene pola, osmeh ne skidam sa lica, uživam u svojoj ženstvenosti, pored svog čoveka, voljena sam, srećna sam. Mama i Stefan se odlično slažu.

Inače, Ana i njen izabranik su nedavno otkrili da planiraju da prave bebu u rijalitiju.

- Imaćemo intimne odnose pred kamerama. Kupaću se gola, ne želim u kupaćem kostimu da budem. Ja sam konačno zadovoljna svojim telom, rekla je Ana, ali nije želela da otkrije sa kim je izgubila nevinost.

(Telegraf.rs/Blic.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    3. septembar 2024 | 10:47

    Otvori se zemljo Srbijooooo....auuuuuuu

  • Suludo

    3. septembar 2024 | 13:15

    PA SAMO TAKVI PACIJENTI MOGU I DA UĐU U rijaliti!!!! I DA POVEĆAJU GLEDANOST I DONESU NOVAC KROZ SULUDO GLASANJE!!!!!

  • .

    3. septembar 2024 | 12:58

    Tuzan li si. Auuuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA