Sergej Trifunović otkrio pravu razliku u godinama između njega i lepotice Isidore: Veća je od 23 godine

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Razlika u godinama između glumca Sergeja Trifunovića i njegove, odnedavno supruge Isidore, veoma privlači pažnju javnosti, a on je sada otkrio i koliko je tačno godine razlike.

Naime, njih dvoje uplovili su u vezu pre nekoliko meseci, a nedugo zatim i stali na ludi kamen.

Iako se gotovo svuda navodi da je ona od njega starija pune 23 godine, Sergej je ipak otkrio da to nije tako, i da je razlika još veća.

Trifunović se našalio na temu razlike u godinama, jer je to upravo nešto što se konstantno komentariše, pa otkrio da je malo više od 23 godine stariji od svoje supruge.

- Razlika je zapravo 24 - napisao je on.

Naime, glumac je svoju lepšu i 24 godine mlađu polovinu oženio u maju ove godine, a malo pre toga je zaprosio. Svoju ljubav ne kriju, ali se trude da je što više zadrže za sebe, pa se i malo štošta zna o njihovoj vezi pre braka.

Ceremoniju su obavili u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru, dok su samo najbliži članovi porodice prisustvovali venčanju. Obeležili su ovaj svečani ternutak i ručkom sa svojim najbližima nakon što su pred Bogom stupili u brak.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA