Vesna Dedić krije ćerku kao zmija noge, sad objavila zajedničku fotografiju: "Da me posle 9 meseci zagrli..."

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Voditeljka i književnica Vesna Dedić je otvoreno pričala o svom privatnom životu, ali jedan deo je vešto skrivala od medija - ćerku Lenku.

Lenka živi u Americu, tačnije Los Anđelesu. a kako je književnica imala promociju svog romana, srela se i sa ćerkom, a čak je objavila i njenu fotografiju.

- Tri dana sam u Čikagu gledala lice moje Lenke koja je doletela iz Los Anđelesa da me posle devet meseci zagrli... Videla sam lica divnih mladića, devojaka, gospode i dama koji gledaju Balkanskom ulicom u Čikagu, Milvokiju, Teksasu, Ohaju... Zagrlila sam preko hiljadu čitateljki na druženju u Milvokiju

Rasplakali su me kada su se uključili sa video wall - a i pričali o meni Saša Matić, Sergej Ćetković, Bojan Vasković... Divila sam se hrabrosti divnih mladića i devojaka koji su na školovanju u Americi. Pričali smo o nesanicama njihovih majki i očeva u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini... i bolelo je - napisala je Vesna u opisu snimka koji je objavila na društvenim mrežima, a prvi kada je bio upravo susret sa ćerkom.

Vesna Dedić ćerka Foto: Printskrin/Instagram/dedicvesna

Lenka je rođena 11. 01. 2001. godine, a pošto je u roku diplomirala na fakultetu u Holandiji, prelepa Lenka je primljena na doktorat iz biofizike na "UCLA" univerzitetu u Los Anđelesu.

Izbegava medije i ne voli da se fotografiše, pa su zaista retki trenuci da Vesna objavi neku njenu fotografiju, ali ovo je bila posebna prilika.

(Telegraf.rs)

Video: Skinula se Maja Berović: Usnimila izbliza lice bez šminke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA