Osvojila titulu Miss Balkana, sada prodaje sladolede u centru Beograda: Uhvatili smo aktuelnu misicu na "delu"

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Bivša učesnica rijalitija, Ivana Mitrović, koja je pre nekoliko meseci osvojila titulu Miss Balkana, našla je posao i počela da prodaje sladoled.

Naime, ekipa Telegraf paparaca "uhvatila" je aktuelnu misicu u centru Beograda.

Ivana se pre nekoliko dana zaposlila kao prodavac sladoleda, što je iznenadilo mnoge s obzirom na to da nosi titulu.

Ona je postala poznata nakon učešća u jednom rijalitiju, posle čega je uplovila u vezu sa 40 godina starijim Zoranom Buđićem Kobrom, poznatim paparaco fotografom.

- Imam tu moć da osvojim koga hoću. Rođena sam spremna od malena. Kad sam videla ogroman krevet u spavaćoj sobi, pomislila sam šta će mu toliki krevet kada živi sam. Kobra mi je prvi bio, sa njim sam spoznala strast. Ja sam ga kao dijamant isklesala - rekla je Ivana pa dodala da je s njim izgubila nevinost:

- Ja sam bila devica do svoje 25. godine. Kobra je stariji od mene 40 godina i 25 dana. Izašla sam iz rijalitija nevina, ali sam sa Kobrom prvi put probala intimne odnose - ispričala je ona svojevremeno za "Blic".

Inače, Ivana se pojavila i u spotovima mnogih pevača, između ostalog i u najnovijom spotu Ivana Gavrilovića, ali i pevačice Irine Hot.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA