Buduća učesnica "Elite" (19) iza sebe ima dve prekinute trudnoće i vezu sa oženjenim: "Svaku je varao sa mnom"

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Početak Elite 8 se polako bliži, a na obaveznom lekarskom pregledu se jutros, 2. septembra, pojavila i Kristina Buđevac, koja ima jako turbulentnu biografiju, s obzirom da nema ni 20 godina.

Ona se pojavila neraspoložena, pa je na samom početku otkrila zbog čega je to tako.

- Kada vadim krv padam u nesvest. Plašim se, ali srećom nije mi pozlilo - počinje mlada Kristina za naš portal.

Od kada je dala prvi intervju, komentari na mrežama ne prestaju da se nižu, a mahom su da nije spremna za rijaliti, odnosno da je jako mlada i da se neće snaći.

- Pa iskreno nisam čitala komentare. Drugarice i mama su mi slale, ja ništa nisam videla. Mama mi je rekla da je pametno da ulazim, ali je razočarana zbog svega što sam rekla. Ali ja sam samo bila iskrena. Konkretno mislim na dva abortusa. Ona je to znala, ali nije želela da se to zna - govori ona, pa otkriva da li su joj se javili ti momci s kojima je imala te abortuse, odnosno da li su je nešto pitali, te da li se plaše da će otkriti njihova imena:

- Javio mi se jedan i uplašio se. Čak mi se javio i njegov brat i molio me bukvalno da ih ne pominjem. Ja sam rekla da ću ih ja pominjati.

- Napravila bih mu pakao. Malo već i jesam. Čula sam da se razvodi. Posle mojih izjava da smo i dalje u kontaktu - odgovara Kristina na pitanje šta bi radila kada bi njen bivši ušao u rijaliti.


Evo da li joj se javila njegova supruga.

- Nije mi se javila još uvek. Pre mi se javljala, a sad me je trenutno blokirala. Ali, očekujem da me odblokira i da mi se javi. Znam je, ali nismo iz istog mesta. Ja sam iz Čačka, a oni su iz neke selendre, 45 minuta od Čačka.

- Da li ste vas dvoje možda bili u to vreme zajedno? Da li je varao suprugu možda sa tobom u tom nekom periodu? - glasilo je sledeće pitanje.

- Da jeste. On je svaku devojku prevario sa mnom, a mene nikad nije prevario - odgovara pa otkriva zašto je ipak abortirala to dete kad je već tolika strast i ljubav:

- Zato što nisam spremna da budem mlada mama, 20 godina punim u oktobru.

PRISTALA JE DA BUDE DRUGA

- Mnogo sam ga volela i bila sam glupa i naivna, da tako kažem.

- Ja sam čula da je njegova žena trudna i da su zbog toga ostali zajedno. Trebali su da se razvedu odmah nakon mesec dana venčanja, ali eto - govori buduća zadrugarka, pa pokazala tetovaže koje mu je posvetila.

Da li joj je drago što je uništila neki odnos, šta bi radila kada bi sutra njegova žena ušla u rijaliti i da li bi prešla na devojke, s obzirom da je razočarana u momke, kao i da li bi stupila u vezu sa Jovanom Tomić Matorom, zbog toga što mnogi komentarišu da liči na Anitu Stanojlović, ogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša u brutalnoj haljini od 2.500 evra "zapalila" Suboticu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA