Bora Čorba je pre nego što je završio u bolnici planirao važnu stvar sa suprugom: "To je posebno voleo"

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 5

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" nalazi se u Kliničkom centru u Ljubljani gde su ga lekari priključili na respirator zbog lošeg stanja.

Njegov menadžer oglasio se danas za Telegraf, te naveo da porodica više neće da se oglašava i da žele potpuni mir u najtežim trenucima kroz koje prolaze.

Naime, kako je sada izvor blizak porodici otkrio, Bora je sa suprugom malo pre nego što je završio u bolnici, planirao putovanje.

- Bora je pričao sa suprugom da odu na planinu. Oni su imali svoje rituale u vidu putovanja, a jedno mesto u Sloveniji nedaleko od grada u kom žive je posebno voleo. Kad su počeli da planiraju put, njemu se zdravstveno stanje pogoršalo, pa je sve pomereno, jer je Bora hitno morao da bude primljen u bolnicu - rekao je izvor za "Republiku".

Podsetimo, ekipa Telegrafa kontaktirala je njegov menadžera, Baneta Obradovića, koji nam je otkrio da lekari daju sve od sebe kako bi se stanje legendarnog rokera popravilo.

- Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje, daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou - rekao je Obradović za Telegraf.

Supruga Dubravka, kako je već pisao Telegraf, ima odobrenje da kod njega uđe kada kod poželi i ostane koliko želi, a dok provodi vreme pored njega, Bori pušta njegove pesme i glasovne poruke koje dobija od fanova i njegovih kolega.

- Supruga Dubravka, obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme "Riblje Čorbe", razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. septembar 2024 | 15:30

    Previše se on njoj dao.......ostavio cigarete......društvo......zemlju...........organizam ne voli velike promene......

  • Map

    2. septembar 2024 | 15:30

    Slovenac tamo i ostani zauvek

  • Đorđe

    2. septembar 2024 | 16:48

    Zajedno su štedeli za stan, štedeli za stan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA