"Karleuša je 22. vek!" Pevač bio u sukobu sa Jelenom, sada promenio mišljenje! Pred ulazak u Elitu je pomenuo

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Pevač, bivši rijaliti učesnik "Parova" i "Zadruge", Elvin Kadrić, prijavio se za predstojeću "Elitu", pa se tako 2. septembra, pojavio na obaveznom lekarskom pregledu.

Na početku je otkrio kako je odlučio da se ponovo prijavi, s obzirom da je u prethodnoj sezoni, ispao mesec dana pred finale.

- Više puta sam dobio poziv, čim je više puta poziv, tu treba nešto da se desi. 'ajmo sudbini pomoći.

Zatim se dotakao i Ivana Marinkovića, sa kojim se u prošloj sezoni družio, a koji takođe ulazi u "Elitu 8".

- Ivan mi je stari drug. Dočekao me je. On je dva puta pružio ruku u toku takmičenja. Znači da nije sujetan. Mnogo mi znači to što mi je pružio ruku, jer sam ispao mesec dana pred finale. Provalio je on sve, ima iskustva. Nije to slučajno uradio  - govori Elvin za Telegraf, pa otkriva da li je bio kod njega kući i da li je upoznao Miljanu Kulić.

- Nisam. S Miljanom sam se upoznao samo na TikToku. O tom potom. Sa njom bih voleo neku pesmu da pevam, da se malo zabavimo.

Elvin je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" imao konflikt sa muzičkim zvezdama, Jelenom Karleušom i Marijom Šerifović.

On je tada rekao da je imao jače nastupe od nje, da je više ljudi dolazilo kod njega... Sada je otkrio da li je promenio mišljenje.

- A dobro, to je bilo za vas. Ona je primetila da sam ja kilometraža, jaka glava. Pokušala je malo da se zabavi, Marija Šerifović je malo shvatila to lično. Mislim da su pogrešili što se tiče toga. Grand je što se mene tiče pao, nije kao pre. Sad su svi svojim putem otišli, a sad se moraju dogovoriti svi za svoj put - iskren je Kadrić, pa priznaje šta sada misli o našoj pop divi:

- Sve najbolje, ona je oduvek bila... Samo što je malo zaboravila kako je počela. Eto, to sam joj malo zamerio. Žao mi je što nisam dobio malo jaču podršku. Očekivao sam i od Saše Popovića da će me bar malo podržati, ali baš da izađem iz tog kruga i da takva imena ne osete da tu nešto nema. Čini mi se da će se meni to vratiti.

Pitali smo da da li misli da bi takmičenje bilo popularnije da se ona vrati u žiri:

- Pa 100%, ali, nema od te priče ništa. Grand mora da bude kakav je bio i pre 15 godina, dok je bio Darko Lazić, dok su bila ta eminentna imena. Kad se realno ocenjivalo, znaš - ne znaš, izvoli. Pevaš to i to. Ja sam otišao, probao, nije uspelo. Željko Mitrović je tu. Pink je za mene oduvek bio što kažu Tito, bio je najjači. Mislim da je "Elita" za mene, dobro ime. Sad kakvi su kandidati, to je na njima.

Elvin je priznao i to da li se zakačio za Karleušu, jer je znao da će mu doneti popularnost.

- Pa nisam. Ona je šou-biznis. Za mene je to jednostavno. Ona je žena ful fulova. Sređena, 22. vek, šta je briga - zaključuje pevač za Telegraf.rs, a šta je još pričao odgledajte u snimku u nastavku teskta:

Podsetimo, Elvin je tokom pomenutog muzičkog takmičenja, dobio titulu "najupornijeg kandidata", jer nije odustajao iz godine u godinu, iako nikada nije dogurao daleko.

Jednom prilikom mu je Marija Šerifović poručila da joj više izgleda kao maneken, a ne pevač, dok je drugi put njegovo pevanje uporedila sa elektrošokovima. Sa druge strane, Jelena Karleuša mu je poručila da deluje kao "nadrndani vampir".

- Verujte da sam imao više naroda nego vi. Samo što vi uzimate veću cifru - odbrusio je Elvin, što je izazvalo Marijin bes:

- Ti si sada bezobrazan i nekulturan... Ja sada kažem da je ovo bezobrazno i nekulturno. Ovog trenutka ovaj kandidat može da se pokloni i da se okrene. Hajde, odmah. Ovakve diskusije se neće voditi ni sa kim od nas, da li si to ti (Jelena Karleuša) ili neko drugi. To je nekultura i nepoštovanje. Doviđenja, odmah!

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša u brutalnoj haljini od 2.500 evra "zapalila" Suboticu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA