Goga Sekulić zadržana u bolnici nakon što ju je udario automobil

 
N. L.
M. K.
N. L. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pevačicu Gogu Sekulić, jutros je, 2. septembra, udario automobil na pešačkom prelazu, nakon čega je hitno prevezena u Urgentni, gde će biti zadržana.

Naime, ona je odmah nakon nezgode upućena u Urgentni centar, kako bi joj ukazali prvu pomoć i pregledana.

Gogu su, ipak, navodno odlučili da zadrže zbog daljih ispitivanja i detaljnijih pregleda.

Podsetimo, pevačica je jutros oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke "folksvagen kedi" naleteo M. D. (41), a pevačica je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Nezgoda se dogodila na uglu ulica Žičke i Pop Stojanove na Zvezdari. Radnica iz obližne prodavnice otkrila je šta se dogodilo.

- Sve je bilo mirno i samo sam u jednom momentu čula "bum". Nisam odmah shvatila o čemu se radi, a onda sam videla da je oborena neka žena na pešačkom. Jaukala je, a čovek koji je vozio se baš potresao. Ubrzo je došla i Hitna pomoć, odveli su je, bila je svesna. Tek sam posle shvatila da je reč o Gogi. Jadna žena, ovo više nije normalno kako se vozi. Došla je i policija, odradili su uviđaj i otišli. Baš sam pod stresom - rekla je radnica.

Inače, kako se navodi, Goga je trenutno na regularnim pregledima i oseća se dobro. Kako kaže naš izvor, lekari će joj uraditi CT glave i kičme.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA