Karleuša u brutalnoj haljini od 2.500 evra "zapalila" Suboticu: Diva sišla među publiku, reakcije su nestvarne

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Pop diva Jelena Karleuša održala je još jedan u nizu spektakularnih koncerata u sklopu svoje letnje turneje na glavnom gradskom trgu u Subotici, koji je posetio rekordan broj ljudi.

Jelena je pre koncerta prisustvovala prijemu koji je za nju organizovao gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, a zatim se posle pres konferencije za okupljene medije uputila ka Trgu Oslobođenja.

Kao i za svaki koncert, Jelena se ozbiljno pripremila i za ovaj, pa je ponela komad koji potpisuje čuveni Thierry Mugler, a cena je 2.500 evra.

Bela, duga, uska uz njeno mega telo, sa prorezom duž cele kreacije koji je pokrio providni materijal, pa su se nazirali njeni brutalni atributi.

Karleuša je preko dva sata igrala i pevala ljudima koji su je nagradili skandiranjem njenog imena, ružama, transparentima i plišanim igračkama. U jednom momentu, dirnuta ovacijama publike, Karleuša je sišla u samu publiku i pevala zajedno sa njom.

Upravo je ovim potezom još jednom dokazala da se ne plaši, čak ni onih koji su se danima u pojedinim medijima pominjali da će okupiti na protestu određene grupe građana kojoj smetaju Jelenina politička ubeđenja, koji se nisu ni pojavili, naravno.

Na samom kraju koncerta, gradonačelnik je izašao na binu i Jeleni uručio korpu cveća i poklona po kojima je Subotica poznata a zatim je usledio velelepni vatromet.

(Telegraf.rs)

Video: Hit reakcija JK na pitanje o novom dečku, nasmejala se nikad slađe: "A vi biste voleli da...?"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA