"Supruga mu pušta pesme Riblje čorbe i glasovne poruke": Ovo su nove informacije o stanju Bore Čorbe

 
Z. R.
Z. R.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Bora Đorđević u lošem je stanju, smešten na intezivnoj u Kliničkom centru u Ljubljani, a njegovo stanje se ne menja već punih osam dana.

Naime, on je pre nekoliko dana intubiran i uveden u veštačku komu, a ekipa telegrafa kontaktirala je njegov menadžera, Baneta Obradovića, koji nam je otkrio da lekari daju sve od sebe kako bi se stanje legendarnog rokera popravilo.

- Bora je i dalje na respiratoru, intubiran, evo već 8 dana, u Kliničko bolničkom centru Ljubljana. Na intezivnoj je nezi, stanje je stabilno. Lekari i medicinsko osoblje, daju sve od sebe, paze na Boru, kako medicinski, tako i po svim drugim pitanjima, a ljubaznost je na vrhunskom nivou - rekao je Obradović za Telegraf.

Supruga Dubravka, kako je već pisao Telegraf, ima odobrenje da kod njega uđe kada kod poželi i ostane koliko želi, a dok provodi vreme pored njega, Bori pušta njegove pesme i glasovne poruke koje dobija od fanova i njegovih kolega.

- Supruga Dubravka, obilazi Boru svaki dan, pušta mu pesme "Riblje Čorbe", razne glasovne poruke podrške, koje šalju prijatelji, rodbina i poznate osobe sa estrade. Više puta mu je puštala pesmu, koja je otpevana na Marakani, na utakmici Crvene Zvezde, uz prisustvo i pevanje 45.000 ljudi. Sada u ovim trenucima, Bori je potreban mir i vreme da se zdravlje povrati u željeno stanje.

Za kraj, Bane je nagovestio da njegova porodica više ne želi da daje informacije o njegovom stanju, jer im je u ovim, najtežim trenucima.

- Njegovi bližnji i svi koji ga volimo mu šaljemo ljubav i pozitivnu energiju, da uspe u svojoj borbi. Zato molimo sve one koji ga vole, sve novinare, a i one koje su mu manje naklonjeni, da poštuju trenutak u kome se Bora nalazi. Takođe Borinoj porodici je potreban mir da bi istrajali, i bili uspešniji u ovoj borbi. Porodica se vise neće oglašavati povodom njegovog zdravstvenog stanja i žele mir, pre svega od novinara, koji dolaze na njihovu kućnu adresu. Mnogobrojne kolege se javljaju, daju podrsku, kao i prijatelji, mediji, fanovi... Hvala svima - poručio je Bane za naš portal.

Podsetimo, kako Telegraf saznaje, njegovoj ženi Dubravki posete nisu zabranjene niti su ograničene, ona zbog njegovog stanja ima odobrenje da s njim bude čitav dan.

- Tamo su posete strogo zabranjene, a i on nije u stanju za posete, intubiran je. Međutim, ženi su dozvolili da kod njega ode kad kod poželi i ostane koliko želi - rekao je izvor za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    2. septembar 2024 | 15:36

    On treba da se vrati u Srbiju među svoje i odmah će ozdraviti.......to je verovatno savet doktora da mu pušta njegov život ......a to je Srbija i Riblja čorba............

  • Ris

    2. septembar 2024 | 15:14

    😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA