Kako "gori" Maja Berović u bikiniju: Snimila lice bez šminke i brutalno telo, ovaj detalj posebno je zanimljiv

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Muzička zvezda Maja Berović nakon letnje turneje, uzela je kratak odmor i otputovala u daleke krajeve, odakle se i oglasila i to u vrlo zanimljivom izdanju.

Iako Maja nije preterano aktivna na društvenim mrežama, sada je iznenadila fanove kada je na Instagramu objavila fotke u kupaćem kostimu.

Maja je ovog puta bila malo smelija, makar kada je video koji je objavila u pitanju, pa pokazala kakav je mega mačka postala.

Ona se usnimila bez trunke šminke, dok se pripremala za sunčanje, pa je kadar "uhvatio" i malo njenog brutalnog tela.

"Maja je mama, ali zaista", "Kakva boginja, kao isklesana", "Koliko si ti ženo lepa bez šminke...", "E, stvarno da pred kraj leta ovako digneš temperaturu", samo su neke od pohvala koje je dobila na račun svog izgleda.

Inače, svoju liniju Maja je dovela do perfekcije, a ako je suditi po mnogobrojnim komentarima izgleda bolje nego što je izgledala pre trudnoće.

Nakon odmora, Maja priprema i ozbiljan projekat kojim će uskoro "zadrmati" estradu i vratiti se, kao i svaki put kada objavi album, na sam vrh trona.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandra Radović pala u trans ispred Seke Aleksić, ozbiljno je pogodila pesma "Crno i zlato"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • markoBG

    1. septembar 2024 | 17:55

    a broj operacija, par stotina prevrakdi da od ruznog paceta na nesto lici

  • Gradjanin

    1. septembar 2024 | 17:42

    Priprema ozbiljan projekat?!?!!!!... Auuuuuu svaka čast... O čemu se radi??.. Jedva čekam taj projekat :-))).... Kad ona priprema projekat to je nešto vanzemaljsko, fantastično.... Sa ovakvim telom i ustima.... Dno dna

  • Maja

    1. septembar 2024 | 20:20

    A iperacije i botoksi se ne racunaju ...najgluplja recenica je lice bez sminke a one samo sto nozdeve nisu izoperisale i zatezale ... mozda im sada padne na pamet .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA