Tea jede stvari koje neverovatno goje, ali dnevno skida i po nekoliko kilograma: Skinula se i pokazala kako

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Muzička zvezda Tea Tairović svakodnevno vredno radi i vežba na zahtevnim probama za predsotojeće koncerte u Beogradu, a delić svega je i sama pokazala.

Naime, Tea će publici na svim koncertima tokom svoje turneje koju započinje u Beogradu 21. i 22. septembra prirediti pravi muzičko-scenski spektakl.

Upravo iz tog razloga, ona ne izlazi iz plesnog studija gde naporno radi na svim plesnim pokretima i scenskim nastupima koji će pratiti svaku pesmu.

Koliko to uopšte nije lako, pokazala je i sama jednim kratkim video snimkom koji je objavila sa probe.

Tea je anvela da dnevno uz koreografiju koju vežba uz pesmu "Pozovi", dnevno smrša i po nekoliko kilograma, što se da i primetiti po njenom izgledu.

- Ko želi da "skida" kile neka odigra "Pozovi" pet puta dnevno - napisala je ona i dodala emotikon koji plače od smeha.

@tairovic.tea #pozovi #fyp #viral #TEA #teaforza #teatairovic ♬ original sound - 𝙏𝙀𝘼 𝙏𝘼𝙄𝙍𝙊𝙑𝙄𝘾

Inače, ona je nedavno i pričala o svom fizičkom izgledu, pa je otkrila šta je to što je zaslužno za njen, malo je reći brutalan izgled iako voli da jede sve ono što i nije baš najbolje za liniju.

- Telo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Jako volim pite, burek i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Takođe, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik od njih - priznala je Tea na televiziji „Kurir".

Podsetimo, Tea je krajem maja ove godine objavila treći studijiski album, nakon čega je zakazala prvo prvu Beogradsku arenu za 21. septembar, pa posle mesec dana i drugu, 22. septembra.

"Ovo je tek početak, bravo kraljice", "Bravo draga Tea, sve si ovo zaslužila", "Neka gori Balkan", "Kidaj, samo napred", samo su neke od brojnih reakcija.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    1. septembar 2024 | 18:12

    Ma ribetina ipo ,možeš da jedeš šta hoćeš kad si dobra ribetina .......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA