Bajaga je na Ušću imao i posebnu publiku, bili su izvan ograde: Zemunci napravili spektakl na Dunavu

 
N. L.
I. N.
N. L. I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 4

Momčilo Bajagić Bajaga i Instruktori, proslavili su 40 godina postojanja koncertom na Ušću koje je bilo malo da primi sve obožavaoce neverovatnih hitova.

Publika je imala priliku da uživa u pesmama s 13 studijskih albuma koji su obeležili karijeru benda, a poseban prizor sinoć nije mogao samo da se vidi na Ušću, već i na Dunavu.

Naime, negde oko 50 brodića je isplovilo i sjatilo se tik pored parka na Ušću, a sve kako bi sa reke uz poseban doživljaj uživali u Bajaginom glasu i pesmama. Ekipa našeg portala dobila je divne snimke od Milene koja je jedna od onih koji su imali mogućnost da sinoć Bajagu slušaju sa vode.

- Super se čuje na vodi, nije preglasno, pa može da se priča i uživa. Na čamcima se okupi društvo, klopa, piće... Nije gužva, ne čeka se red za ulazak. Dođes kad hoćeš, odeš kad hoćeš - rekla je Milena za Telegraf.

I dok su se zabavljali na čamcima, jedan čovek na jednom od čamaca koji su bili okupljeni oko parka je čak uspeo i da ulovi ribu.

- Bilo je super, ljudi su đuskali na čamcima, palili sirene na kraju pesama. Jedan čovek je pecao pa su mu svi aplaudirali i skandirali kad je uspeo da tokom noći upeca ribu.

Milena i njena ekipa su imali i posebnog gosta na svom plovilu, a u pitanju je jedan divan pas, koji je takođe uživao u Bajaginim pesmama.

- Malo je spavala, malo se igrala sasvima koji su bili na čamcu. Ona je navikla na čamcu da bude i po ceo dan, pa joj nije problem - ispričala nam je sagovornica Milena.

Podsetimo, Bajaga je na koncertu koji je održao sinoć posvetio jednu numeru i svom prijatelju Bori Čorbi. Pesmu "Kad hodaš" koju je napisao 1984. dok je bio u „Ribljoj Čorbi“, Bajaga je na koncertu uoči izvođenja posvetio Bori Đorđeviću koji je na lečenju u bolnici u Ljubljani.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    1. septembar 2024 | 10:54

    Svaka čast Bajagi ali je mene malo razočarao, s obzirom da smo morali čekati do 10 da izađe na binu i počne koncert.

  • vlado

    1. septembar 2024 | 14:19

    Organizatori su super odradili svoj deo posla. Dali su sansu mladim grupama da se pokazu. Tu ne vidim nikakav propust.Znalo se da ce Bajaga posle njih poceti koncert.Koncert je bio vrhunski!Bezbednost svih posetilaca je bila takodje vrhunska. Sve je proteklo bez incidenata .Sve pohvale za jednu predivnu noc!!!

  • Iggi

    1. septembar 2024 | 22:09

    Super je bio koncert.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA