Starleta otkrila u kakvim je odnosima sa Majom Marinković, a pomenula i dečka: "Maznuo me jedan fudbaler"

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Rijaliti učesnica Slađa Poršelina Lazić, gostovala je preksinoć, 30. avgusta u emisiji "Narod pita" zajedno sa Majom Marinković.

Za razliku od Maje koja je navela da je Slađa njen fan, Lazićeva smatra da su one kao sestre rođene, te da najbolje razumeju jedna drugu.

Slađa je takođe otkrila sve o aferi sa imućnim fudbalerom koji ispunjava njen ljubavni život.

Otkrila je u kakvom je odnosu sa Majom Marinković.

- Stalno se spekuliše da Maja i ja nismo u dobrim odnosima što nije istina, mi smo se malo distancirali u januaru u Eliti ali je došlo do pomirenja, mi smo kao sestre, tako da se dešava i u porodici. Smatra da Maja jako dobro zna ko su njeni prijatelji i sada kad je raskinula mi se javila jer zna da ću je dobro posavetovati i stvarno mogu da se pohvalim da Maja smatra za mene da sam joj dobra prijateljica, jer sam sa njom i kad je na vrhu i kad je na dnu.

Spekuliše se da je maznula nekog tajkuna...

- Ja sam se baš pohvalila prošli put da me je maznuo jedan fudbaler, da li mi je on kupio besnu mašinu ostaće tajna ali generalno mogu reći da sam emotivno ispunjena i da je to neka stara nova ljubav. On je jako poznat i zgodan što je najbitnije - rekla je za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: Koncert Bajage i instruktora na Ušću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvele

    1. septembar 2024 | 09:25

    Pa ovakve za fudbalere i služe 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA