"Rokeri smo i nadam se da će izaći iz svega ovoga kao pobednik": Oglasio se Milić Vukašinović o Bori Čorbi

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bora Đorđević se već nekoliko dana nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća.

Brojne Borine kolege su se oglasile, prilikom čega su otkrili da su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje, a jedan od njih je i roker Milić Vukašinović, koji takođe nije u dobrom zdravstvenom stanju.

- Veliki sam optimista. Rokeri smo oboje i nadam se da će izaći iz svega ovoga kao pobednik. Nadam se da će se probuditi i da će sve doći na svoje. Verujem u to da će on biti pobednik i da će lekari dati sve od sebe da se on oporavi - istakao je roker za Pink.

Pevač Lepi mića je skoro uputio emotivne reči Bori Čorbi.

- Jako mi je žao i potresan sam ovim što se dešava Bori Čorbi. Verujem u njega i nadam se da će pobediti životnu bitku i opet nas uveseljavati sa svojim pesmama, da podseti pojedine umišljene zvezde da je Bora Čorba legenda srpskog roka, čije su pesme antologijske. Ma šta god da se desi, Bora Čorba će ostati sinonim i legenda srpske i balkanske muzičke scene i roka. Molim se Bogu za njegovo zdravlje i želim mu svu sreću ovoga sveta - rekao je Lepi Mića za Pink.

(Telegraf.rs)

Video: "Sada jedna pesma iz doba Čorbe, pevamo je za Boru, da pobedi"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA