Ko je novi dečko Meline Džinović? "On je uspešan i bogat, obasipa je poklonima", evo koliko je stariji od nje

 
A. M.
A. M.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 8

Modna kreatorka Melina Galić nedavno se razvela od Harisa Džinovića, a od kada su vesti od njihovom razlazu procurele u medije, vlada veliko interesovanje za ovaj, sada već bivši, par.

Ona se posle svega iz Beograda preselila na Azurnu obalu, tvrde domaći mediji.

Tamo je odlazila i u aprilu, u jeku razvoda, a mesecima je krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku.

Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine, a o njenom boravku u pomenutoj zemlji naširoko se pisalo pre nekoliko meseci.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami, nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi... - rekao je navodno dobro upućen izvor za Blic.

Osim vesti o preseljenju, sada se pominje i novi partner bivše žene Harisa Džinovića.

Naime, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za Alo.

- Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo pre nego je ona napustila porodičnu vilu, uspela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu - otkrio je tada naš izvor koji priznaje da se radi o čoveku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene.

- Osim što je moćan, uspešan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu.

(Telegraf.rs/Alo)

Video: Koncert Bajage i instruktora na Ušću

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA