"Došao je do mene u šank, nedostaje nam...": Konobar iz Borinog kafića otkrio kada ga je video poslednji put

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Ekipa Telegrafa posetila je naselje u kojem već nekoliko godina živi legendarni Bora Đorđević, koji je trenutno smešten u Kliničkom centru Ljubljana, zbog lošeg stanja u kom se nalazi.

U mirno i lepo uređeno naselje, u kojem uglavnom žive vojna lica, Bora se pre nekoliko godina doselio i to zbog parka koji mu je omiljen, ali i zbog kafića koji obožava.

Šetajući pored njegove zgrade, novianrka Telegrafa posetila je i kafić koji je rokeru, ali i u kojem je Bora - prosto obožavan.

Popričala je i sa konobarom s kojim se legendarni Bora upoznao kad se i doselio, a upravo to mu je tada bilo neka vrsta utočišta, pošto je ostavljao cigarete i morao da se krije od supruge, jer mu u početku nije baš uspevalo.

- Boru sam poslednji put video pre dva meseca, izgledao je prilično dobro. Upoznali smo se pre dve godine, tada je ostavljao cigarete, žena nije volela da puši znala je da mu šteti zdravlju. Onda je došao do mene u šank i rekao mi "prijatelju imaš li jednu cigaretu da mi daš da zapalim, ali da paziš da mi žena ne naiđe". Tako sam mu ja čuvao stražu neko vreme i sprojateljili smo se. Posle je prestao skroz da puši - otkrio nam je konobar.

Kasnije je mesto, ali i ljude koje rade u njemu jako zavoleo, a kako konobar sada kaže, veoma im nedostaje i jedva čekaju da s njim ponovo komentarišu omiljeni sport - fudbal.

- Dolazio je na sladoled i voćnu salatu, šetao je dva psa svakodnevno. Danas nam nedostaje. Jedva čekamo da vidimo našeg komšiju da ponovo komentarišemo igre Srbije i Slovenije u fudbalu - ispričao nam je konobar.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je zgrada u koju se Bora pre nekoliko godina preselio sa ženom i to zbog dve stvari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA