Više od 10 hiljada ljudi u potpunom transu zbog Senidah! Iz publike su je bodrile dve velike ženske zvezde

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Beograd je sinoć bio svedok spektakla kakav se retko viđa - Senidah je svojim prvim velikim solističkim koncertom na prepunom Tašmajdanu u organizaciji Skymusic-a, podigla letvicu na viši nivo!

Već pri samom startu, atmosfera je bila usijana, a čim je kročila na scenu publika je pala u potpuni trans, pozdravivši je gromoglasnim aplauzom i višeminutnim skandiranjem.

Iako je poznata po svojoj čvrstini i samopouzdanju, Senidah je već nakon prve numere dozvolila emocijama da je preplave. U trenutku koji će se dugo pamtiti, pevačica se slomila i pustila suze predprepunim stadionom.

- Nikad mi se nije desilo da plačem, verovatno ću cmizdriti pred svaku pesmu, ali never mind. Hvala Beograde. Da nema vas, ne bi bilo ni svega ovoga - izjavila je Senidah kroz suze, dok su aplauzi i ovacije odjekivale celim stadionom, potvrđujući njenu neospornu dominaciju na regionalnoj muzičkoj sceni i neraskidivu vezu sa publikom.

Uz posebnu energiju koja je prožimala koncert, Senidah je izvela i duet sa svojim specijalnim gostom, Cobijem, oduševivši publiku numerom „Četiri strane sveta“. Atmosfera je dostigla vrhunac, dok su iz

publike, pored hiljade obožavalaca, Senidu bodrile i njene koleginice, legendarna Lepa Brena i Nataša Bekvalac.

Senidah je u jednom trenutku dodatno podgrejala ionako uzavrelu atmosferu kada je rekla:

- Pitali su me ko će biti gost, hoće li biti ovaj, hoće li biti onaj, a ja ću reći - Brena is here! - što je izazvalo erupciju oduševljenja među fanovima.

Nakon dva sata potpune euforije, koncert je završen spektakularnim vatrometom, ali publika nije želela da se rastane od svoje miljenice. Na zahtev više od 10 hiljada grla, Senidah se vratila na scenu i izvelapesmu "Behute", ostavljajući sve prisutne u transu i ekstazi.

Ova nezaboravna noć još jednom je potvrdila Senidu kao apsolutnu kraljicu urbane scene, koja je svojim talentom, harizmom i autentičnošću pokorila Beograd i učvrstila svoju neprikosnovenu poziciju na celokupnoj muzičkoj sceni regiona.

Kako je sinoć bilo na Tašmajdanu pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MUC

    31. avgust 2024 | 15:41

    Slovenci nama Senidah a mi im uvalili Designericu😂😂

  • Maja

    31. avgust 2024 | 15:23

    Kako da ne ...Brenina masinerija ...kao za snaju ... jedna pesma i niz operacija nije uspeh!

  • Srbiljub

    31. avgust 2024 | 15:16

    Bravo! Očekujem da će uskoro i Tompsona dočekati sa istim oduševljenjem. Srbija je to brale.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA