Ovo je zgrada u koju se Bora pre nekoliko godina preselio sa ženom i to zbog dve stvari: Komšije otkrile sve

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Roker Bora Đorđević priključen je na respirator pre nekoliko dana, zbog lošeg zdravstvenog stanja u kojem se nalazi, a ekipa Telegrafa posetila je naselje u Ljubljani u kojem već godinama živi sa suprugom.

Naša novinarka posetila je kraj i zgradu u koju se pre nekoliko godina Bora doselio sa suprugom Dubravkom, ali i porazgovarala sa komšijama, koje o legendi kažu samo ono najlepše.

Bora već dugi niz godina živi u prestonici Slovenije, a kako saznajemo, pre nekoliko godina on se sa mlađom ženom preselio iz manjeg stana u ovaj gde trenutno živi.

Iz stana u kojem su ranije živeli, a koji je nekoliko blokova u onom u kojem sada žive, preselili su se i zbog komoditeta, ali i zbog blizine parka koji on obožava.

- Oni su do pre nekoliko godina živeli u stanu koji je nedaleko odavde, malo je manji nego ovaj u kojem žive trenutno. Odluku da se presele doneli su zbog divnog parka koji je u sklopu ovog naselja, a koji Bora godinama poseđuje i malo je reći obožava. Ima čak i omiljenu klupicu na koju svaki put sedi, odmara i druži se sa komšijama. Za njega samo najbolje mogu reči svi, i komšije i stanovnici ovog grada. Vrlo je učtiv, prijatan, jako topla osoba s kojom uvek možete popričati o čemu god hoćete - rekla nam je njegova komšinica.

Inače, njihov dom se nalazi u naselju  koje je vojno i u njemu su najvećim delom oficirski stanovi.

Osim omiljene klupice i parka, Bora u naselju ima i omiljeni kafić u kojem je svakodnevno pio svoju kafu, družio se s ljudima, prijateljima i konobarima.

Podsetimo, naša ekipa uspela je da dođe do jedine Borine fotografije koja je nastala nekoliko dana pre nego što je hospitalizovan i to u njegovom parku, na dragoj klupici.

Slika na kojoj je Bora u društvu bivšeg reprezentativca Slovenije, Sinišom Anđelkovićem, nastala je naselju u kojem roker godinama živi u Ljubljani.Siniša se usliako sa Borom dok su sedeli na klupiciu komšiluku, koji dele, na kojoj je roker još uvek delovao, makar na osnovu fizičkog izleda, dobro.

Ovo je inače jedina Borina fotografija nastala nakon što se potpuno povukao zbog bolesti.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA