Ovo su najnoviji detalji o stanju Bore Čorbe: Žena ga posećuje svakodnevno, lekari joj govore samo jedno

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Stanje Bore Đorđevića, frntmena Riblje čorbe, koji je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanja je nepromenjeno.

Naime, ekipa našeg portala kontaktirala je Borinog menadžera, koji nam je otkrio da je roker još uvek u istom stanju i da lekari svaki an njegovoj supruzi govore jednu reč.

- Ništa se nije promenilo, stanje je isto. On je intubiran, i lekari nejgovoj supruzi svaki dan govore da je stabilan. U ovoj situaciju ne postoje ne znam koje opecije, samo dve, ona najgora i ona najbolja kojoj se svi nadamo i priželjkujemo. Supruga ga obilazi svaki dan, lekari se brinu o njemu i daju mu sve ono što je potrebno da se održi dok je u ovom stanju - rekao nam je Bane.

O Borinom stanju se raspituju i mnogobrojni fanovi koji svakodnevno kontaktiraju Baneta i menadžment.

- Ovo je stvarno teška situacija, a o njegovom stanju se svakodnevno raspituju svi mogući. Zovu nas čak i njegovi fanovi sa pitanjem da li ikako mogu da pomognu. On je to zaslužio - rekao je Obradović za Telegraf.

Podsetimo, ekipa Telegrafa došla je u posed Borine fotografije koja je nastala samo nekoliko dana pre nego što je hospitalizovan.

Slika na kojoj je Bora u društvu bivšeg reprezentativca Slovenije, Sinišom Anđelkovićem, nastala je naselju u kojem roker godinama živi u Ljubljani.

Siniša se usliako sa Borom dok su sedeli na klupiciu komšiluku, koji dele, na kojoj je roker još uvek delovao, makar na osnovu fizičkog izleda, dobro.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA