Desingerica ponovio šokantan potez u Sloveniji, zbog kojeg su mu zabranili nastupe u Budvi: "Ovaj neće stati"

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica, svojim nastupima o kojima su se pokretale razne polemike, obeležio je ovu letnju sezonu zbog čega je u pojedinim mestima bio čak i zabranjen.

Naime, Desingerica je postao poznat javnosti po kontroverznim nastupima, na kojima publiku udara patikom po glavi, renda sir po njima i pljuje im u usta.

Upravo taj potez, pljuvanje devojci koja je došla na njegovo nastup u usta, razbesneo je mnoge, pa su se pokrenule peticije za zabranu njegovih nastupa po Crnoj Gori.

Međutim, on je zaludeo čitav region pa je tako havarija na njegovim nastupima gde god da izvodi svoj performans, i u Hrvatskoj, ali i Sloveniji.

Iako je podigao veliku prašinu, Dragomir je nastavio dalje, pa je tako sino, 30. avgusta na nastupu koji je održao u jednom klubu u Sloveniji, ponovio potez koji su mnogi osudili.

On je ponovo devojci koja je bila u prvom redu, pljunuo u usta, ali ovaj put uz alkoholno piče koje joj je takođe sipao.

"Ovaj čovek neće stati", "Jel realno da devojke otvaraju usta same", "Bože, kakva demonizacija", "Ovo je strašno, Slovenci na aparatima", samo su neki od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    31. avgust 2024 | 15:27

    Mislim da je vreme da se roditelji te dece zapitaju gde su pogresili i da pokusaju decu da izvuku iz mulja u kom su duboko zaglibili...

  • Aca

    31. avgust 2024 | 15:57

    I u Srbiji treba da bude ZABRANJEN!

  • Lord

    31. avgust 2024 | 15:59

    Meni zaista nije dobro,zar je ovo nasa buducnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA