Ekskluzivna fotografija Bore Čorbe iz Ljubljane, nekoliko dana pre hitne hospitalizacije: Evo s kim je sedeo

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 10

Roker Bora Đorđević, frontmen Riblje čorbe,  u teškom je stanju i već nekoliko dana nalazi se u Kliničkom centru u Ljubljani, gde se lekari bore za njegov život.

Naime, Bora je pre nekoliko meseci imao jaku upalu pluća, zbog čega je i svoj koncert 5. jula otkazao, a njegovo poslednje pojavljivanje u javnosti desilo se samo pet dana ranije, na koncertu koji je 1. jula održao u Bosni.

Iako nakon otkazivanja koncerta 5. jula, nije bio toliko loše, on se nigde nije pojavljivao, a ekipa Telegrafa koja trenutno boravi u Ljubljani, došla je u posed Borine fotografije koja je nastala samo nekoliko dana pre nego što je hospitalizovan.

Slika na kojoj je Bora u društvu bivšeg reprezentativca Slovenije, Sinišom Anđelkovićem, nastala je naselju u kojem roker godinama živi u Ljubljani.

Siniša se usliako sa Borom dok su sedeli na klupiciu komšiluku, koji dele, na kojoj je roker još uvek delovao, makar na osnovu fizičkog izleda, dobro.

Ovo je inače jedina Borina fotografija nastala nakon što se potpuno povukao zbog bolesti.

Podsetimo, lekari daju sve od sebe kako bi se roker izborio sa bolešću, a on je priključen i na respirator pre nekoliko dana.

Klinički konzilijum se svakog jutra sastaje kako bi odlučivali šta može da se učini kako bi se poboljšalo zdravstveno stanje Bore Đorđevića. Prema poslednjim informacijama, Borino stanje je i dalje teško, pa je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća.

Uz odgovarajuće terapije, lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ред

    31. avgust 2024 | 12:45

    Како се продао Словенцима,а изигравао неког четника Србенду!

  • R.aleksandar@hotmail.com

    31. avgust 2024 | 14:42

    Kad je trebalo sa se podrži ova vlast Bora je svirao na predizbornim skupivima, sad nikog iz iste nema da obiđe čoveka. Bruka i sramota

  • 🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

    31. avgust 2024 | 15:26

    Држи се Боро легендо. Има много злурадих људи и проданих душа. А ти си добро рекао шта могу да раде продане душе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA