"Znači horor, rođena sam bez..." Marija Šerifović otkrila detalj koji do sada nije bio poznat

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Muzička zvezda Marija Šerifović često sa svojim pratiocima na mrežama deli zanimljivosti iz svog života, pa se tako sad požalila da je morala da vrati protezu i otkrila bez čega je to rođena.

Naime, ona se snimala dok je doručkovala, pa se požalila da je, umesto da skine i gornju protezu, morala da vrati donju.

- Inače, umesto da skinem gornju fiksnu, ja sam juče vratila ponovo i donju. Ja ću da se ubijem - našalila se Marija, dok je pokazivala protezu.

Ona je zatim objasnila i zbog čega u 39. godini nosi protezu, pa otkrila da je rođena bez četiri zuba.

- Ako kojim slučajem bilo koga interesuje, što ja kao osoba za 39 godina nosim proteze, to je što sam ja rođena sa četiri zuba manje po rođenju. Znači dole imam dvojku, pa trojku, a gore imam keca pa trojku. Znači, gore nemam druge dvojke, a dole druge jedinice, znači četiri po rođenju. I opet mi je mala vilica, zagrižaj nije sređen - požalila se ona.

Podsetimo, Marija je krajem prošle godine postala majka dečaka koji se rodio u Americi, a Marija o ocu nikada nije javno govorila, donedavno.

Marija je, ipak, priznala da nikada neće obelodaniti identitet tog čoveka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena.

- To su stvari o kojima ne mogu i ne smem da govorim, zbog svih ugovora potpisanih, jer se nikad ne zna da li će ovo nekada neko da prevede, a onda da me tuži za deset miliona dolara, a možda je i više. Strašan je dasa, Evropejac - rekla je Marija.

Na pitanje kako je odlučila da sinu da ime Mario, Marija se prisetila.

- To jutro u bolnici, pošto sam želela što pre da dođem do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta:"Kako se zove dete, hoćete li reći?!". Svi gledamo u dete, kako se zove, neko je izgovorio Mario i kraj priče - rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime god on želeo da se u životu bavi.

- Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi:"Ne izgovaraj previše, kosmos sve čuje". Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka, živeće na Beverli Hilsu, a ako bude vulkanizer, kupiću mu ceo Tošin bunar! Trudiću se da ga čujem, vidim, osluškujem njegove potrebe i budem njegov oslonac - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    31. avgust 2024 | 12:02

    Rođena sa 4 zuba manje, kaže. Ja sam rođen bez buba i nicali su posle.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA