Cobi posle nekoliko meseci ponovo u javnosti sa devojkom: Reperka obukla samo majicu?

 
N. L.
M. K.
N. L. M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Trep zvezda Senidah Ajdarpašić, večeras, 30. avgusta, održava veliki i prvi solistički koncert u Beogradu, na Tašu, gde je stigao i reper Slobodan Veljković Cobi sa devojkom.

Cobi se posle nekoliko meseci pojavio u javnosti i to sa svojom devojkom, pevačicom Katarinom Kordos.

Njih dvoje su ušli na službeni ulaz, ali se nisu držali za ruke, već su išli jedno iza drugog.

Dok je Cobi bio skroz u crnom, njegova izabranica Ket Dosa nosila je široku plavu majicu nalik na dres, ispod koje se nije videlo da li nešto nosi.

Podsetimo, kako izvor blizak reperu kaže, njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, a upoznali su se upravo u studiju koji je u Slobodanovom vlasništvu. Pevačica je srela repera još 2020, kada mu je poslala svoje demo-snimke kako bi prokomentarisao njen talenat. On je primetio potencijal u njoj, pa su počeli da sarađuju i od tada su bili sve bliskiji. Međutim, emocije su se stvorile mnogo kasnije, s obzirom na to da je Cobi bio u vezi s blogerkom Jelenom Nikolić, koja se vrlo brzo posle raskida s njim verila s vaterpolistom Nemanjom Vicom i rodila mu ćerku..

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA