Slobina žena na meti prozivki i to zbog fotošopa! Zaigrala se sa slikom u bikiniju: "Mora da je kompleks"

 
E. J.
E. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Supruga folkera Slobe Radanovića, Jelena, često je na meti komentarisanja korisnika društvenih mreža zbog "haosa" koji pravi sa fotošopom i fotografijama koje preradi.

Ovog puta Jelena se zaigrala tokom obrade fotografije što su primetili korisnici društvene mreže "X" koji su detaljno opisali i priložili dokaz šta je promenila na sebi kako bi izgledala atraktivnije na internetu.

Ona je fotografiju najpre objavila na svom profilu, ali ju je brže-bolje uklonila. Uzalud, jer si pratioci na vreme printskrinovala objavu i sačuvali dokazni materijal, koji se uveliko šeruje i komentariše na ovoj platformi.

- Ono kad hoćeš da imaš bujnu kosu,izvajanu silikonsku zadnjicu,da ti muž nema stomak koji visi, da on ima lepe noge i da mu zadnjica nije slepljena, pa se malo zaigraš u fotošopu. Objava je obrisana da li zbog manjka lajkova ili joj neko ukazao na loš fotošop ko zna- napisao je jedan od korisnika društvene mreže "X".

Radanovićeva lepša polovina je veoma aktivna na Instagramu, ali očigledno da nije obratila pažnju na detalje koji oštrom oku "X" pratiocima nisu promakli. Kako to obično biva usledili su komentari:

- Je l ste vi videli kako Jelena uživo izgleda? Nema veze sa onim što pokazujje na mrežama- jedan je od komentara.

(Telegraf.rs)

Video: Sestra muža Ane Pendić pronađena mrtva, voditeljka u suzama prvi put o tragediji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA