"Ove sezone će naći ljubav svog života, pošto prošle nije!" Janjuš o Aneli i ulasku u Elitu: "Voleo bih da..."

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nekadašnji učesnik Marko Janjušević Janjuš, sinoć, 29. avgusta, gostovao je u emisiji "Narod pita", gde je govorio o pojedinim detaljima iz svog života nakon rijalitija, te je prokomentarisao aktuelne situacije.

- Janjuše, kako ste ti i tvoja ćerkica, imali smo prilike da vidimo da ste bili u Prijepolju? - upitao ga je voditelj Milan Milošević.

- Beograd ne podnosim u poslednje vreme, ali zbog obaveza sam tu - rekao je Janjuš, pa je prokomentarisao i ulazak bivše devojke Aneli Ahmić u novu sezonu "Elite":

- Video sam da je potpisala ugovor, želim joj svu sreću u ovoj sezoni i želim joj da nađe pravu ljubav svog života, moguće da će joj se ove desiti prava ljubav, pošto prošle sezone nije.

Zatim je odgovorio na pitanje da li smatra da je Aneli nesavesna majka zbog ponovnog ulaska:

- Svako radi svoj posao onako kako misli da treba i gde može najviše da zaradi. Mislim da može da izdrži ovu godinu i da to bude njena najbolja sezona i neki kraj rijalitija i onda da se posveti detetu. Voleo bih da pobedi.

Marko se osvrnuo i na nasilje koje je doživeo Uroš Stanić.

- Ne podržavam to i žao mi ga je iskreno. Pročitao sam danas da je napadač uhapšen, ne znam što mene neko ne napadne, nego dira njega.

(Telegraf.rs)

Video: Janjuš opleo po učesnicima Elite: "Ulazim sa onim teletabisima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA