Zvezdu Granda zaprosio dečko na bajkovit način: Bila je bivša Brenina snajka, spajali je i sa Rastom

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Mladu pevačicu iz Zvezda Granda, Lenu Čolak zaprosio je dečko, na spektakularni način, a ona se divnim kadrovima pohvalila na mrežama.

Lepu pevačicu dečko je odveo na putovanje, gde joj je priredio iznenađenje, koje će, pamtiti do kraja života.

Uz emotivni video kadrova prosidbe, Lena se obratila svom vereniku, kojeg je do sada krila od javnosti.

- Sad i zauvek!  Srodna dusa se ne traži, srodna duša se prepozna.  Hvala ti sto si mom zivotu dao boje, i sto si razlog moje svakodnevne sreće. Hvala ti za ljubav koju mi pružaš i sto sam uz tebe bolje upoznala sebe i videla koliko mogu da volim. Hvala za ovo bajkovito iznenadjenje. Volim te - napisala je ona.

"Čestitke od srce", "Bravo, prelepi ste", "Kakvo iznenađenje, čuvaj ga", "Lepotice, zaslužila si", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Lena je pre izvesnog vremena bila u vezi i sa Breninim mlađim sinom Viktorom, ali tu vezu nikada javno nije priznala.

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima - ispričao je izvor za "Star".

Na jednom dođaju na kojem je bio i Viktor, ona je na pitanje novinara Telegrafa o njihovom odnosu, samo kratko i zagonetno odogovrila:

- Jaoj, kakva pitanja - rekla je kroz smeh i otišla.

(Telegraf.rs)

Video: Ozbiljne ovacije u Teatru Odeon za predstavu Lu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA