Firči i Marina Perazić posle mnogo godina ponovo zajedno: Razlog je divan, oglasila se pevačica

 
N. L.
N. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Pevačice Marina Perazić i rok muzičara Ivan Fece Firči dobili su u vanbračnoj zajednici dve ćerke, a jedna do njih, Luna, ponovo je uspela posle mnogo vremena da spoji roditelje.

Naime, Luna se nedavno udala u Hrvatskoj na intimnoj ceremoniji na kojoj su bili i Marina i Firči.

Sa venčanja je isplivala i jedan zajednička fotografija Lune i oba roditelja, odnosno Marine i Firčija, što javnost dugo nije imala prilike da vidi.

Njihova ćerka blistala u dugoj svilenoj haljini bele boje i bidermajerom od belih ruza, ponosna mama istakla je svoju vitku figuru u crnoj kratkoj haljini, dok je Firči bio u odeći koja je njegov stil po kome je i inače prepoznatljiv.

Marina Perazić, Ivan Fece Firči Foto: Instagram/marinaperazic

Inače, iako nikada nisu zvanično bili u braku, bivše zvezde Jugoslavije Marina Perezić i bili su predmet interesovanja javnosti naročito nakon rastanka kada su izneli sav prljav veš iz zajedničkog života. Iako imaju dve ćerke, koje su sada odrasle devojke, oni posle rastanka nisu prestali da se prepucavaju.

Oboje su učestvujući u različitim rijalitijima častili javnost detaljima iz zajedničkog života. On pričama da je ona sponzoruša kojoj nikada nije bilo dovoljno novca i da mu je otela decu, a ona da ju je fizički maltretrirao i kući doveo drugu ženu.

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lila

    30. avgust 2024 | 13:16

    Marina niti je vitka, niti je u crnoj haljini, ako me oči ne varaju! Kad već pišete nebitne stvari o nebitnim ljudima, neka to bude makar realno, neko će pročitati.

  • ipak se okreće

    30. avgust 2024 | 01:28

    divno

  • Jovana

    30. avgust 2024 | 01:03

    Preslatki!’😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA