Muž naše pevačice optužio njene kolege: "Utrkuju se ko će kome da oduzme tezgu, ne kriju više čime se služe"

 
N. L.
N. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivši rijaliti učesnik, menadžer i suprug pevačice Nadežde Biljić, Toma Panić, žestoko je potkačio čitavu domaću estradu.

Naime, Toma već mesecima unazad, otvoreno i "bez dlake na jeziku" govori o problemima s kojim su se susreli on i njegova supruga, s kojom navodno niko od menadžera nije želeo da radi, ali su joj i zabranjivali nastupe.

U svojim objavama, koje katkad objavi na mrežama, potkači i estradu i Nadeždine kolege, za koje tvrdi da se utrkuju i drugom kolegama "kradu" tezge.

Sada se ponovo oglasio, nakon što je sinoć u jednom lokalu u Beogradu na vodi nastupila grčka poznata zvezda Ivi Adamou.

- Kao što sam već i rekao za grške pevače pre jedno 2 do 3 meseca. Dok se naši pevači utrkuju ko će kome da oduzme "tezgu", neki se nude i da pevaju za džabe samo da drugi pevač ne peva, to naviklo tako prostački, samo što se ne kriju više čime se služe. Ivi Adamou napuni restoran usred "polupraznog" Beograda. I da, ne pada mi na pamet da vam crtam šta sam hteo da kažem, pametnom dosta - napisao je on.

Toma Panić Foto: Instagram/toma_panic

Podsetimo, Toma je nedavno komentarisao karijeru svoje žene i otkrio kakve probleme imaju.

- Pre mene su je iskorišćavali da peva za mnogo manje novca. To sada ne može jer ona više nije radni pevač. Ne može da peva samo za bakšiš - rekao je Toma za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Ozbiljne ovacije u Teatru Odeon za predstavu Lu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA