"Sve što zaradim dam u humanitarne svrhe, a vi udarate po meni!" Brutalno obraćanje JK, pomenula i Severinu

 
E. J.
E. J.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 12

Pop diva Jelena Karleuša oglasila se na društvenoj mreži Instagram i odgovorila na napade hejtera koji osporavaju njen uspeh.

Kao neko ko obožava svoju zemlju, ponosno je brani i ne dozvoljava da neko po njoj gazi, pogotovo ne neko ko u njoj ni ne živi, a od nje zarađuje.

Zbog toga je u obraćanju još jednom pomenula slučaj Severine, koja je nedavno bila zadržana na razgovoru na srpskoj granici. Za hrvatsku pevačicu Jelena nije imala lepe reči, jer Severina, kako ističe, "mrzi naš narod".

"Plaćeni botovi ne mogu da shvate da neko bez ikakvog interesa i BESPLATNO brani i voli svoju zemlju. Pa me napadaju kako me je Vučić platio da ga podržavam i da zato pevam po trgovima, a pre sam bila zabranjena?!? Prvo, ja nisam Severina koja za lovu prodaje i veru i nacionalnost i ljubav. Nisam ona da mrzi druge narode, mene na granicama dočekuju sa cvećem.

Drugo, pevam 30 godina. Veći deo karijere sam zbog svojih stavova bila zabranjena, omalovažena i skrajnuta, ali Vučić nije na vlasti 30 godina, dragi moji. Najveće zabrane i omalovažavanja sam kao Beograđanka imala od onih koji su danas opozicija.

Glumci koji se usuđuju da mi izgovore ime u tiradi protiv Vučića koji im je omogućio da zarađuju milione, zaboravili su da pre nisu imali 'leba da jedu. Da danas žive diktaturu, ne bi snimali filmove, reklame i pritom s**li po predsedniku. Putin to rešava drugačije, ovaj naš je previše tolerantan.

Glumci i plaćeni botovi na to odgovaraju da su oni plaćeni za svoj rad a kad ja imam koncerte, ja sam se "prodala za pare". Znači, ja nisam plaćena za svoj rad kad pevam je l'?

Slučajno sam najveća zvezda, ali u stvari nisam ni popularna niti ljudi masovno dolaze na moje koncerte je l'? Razumem da vam je Vučić trn u oku, ali da s*rete po meni koja sve što ima i zaradi da u humanitarne svrhe, to ne dozvoljavam.

Ja pevam i pravim koncerte jer imam najveći broj fanova,a pratilaca i ovo je smešno malo koliko zapravo treba da pevam mojoj publici koja me želi jer sam jedina poznata i veoma priznata i van ovih granica! Ko ste bre vi da meni kažete za koga ću ja da budem i koga ću da podržavam?! Ko ste vi da date sebi pravo da bilo koga napadate i mislite da se prodao ako ne misli isto kao vi, manjino? Eno vam Severina da vas naziva g*vnima. Ja sam Jelena Karleuša. Nisam Vučić da moram da vas trpim".

(Telegraf.rs)

Video: Senida pred koncert u BG otkrila da nije čula pesmu "Miki Milane", a pomenula i Karleušu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dex

    29. avgust 2024 | 16:38

    To se ne priča dušo moja!!!

  • xoxo

    29. avgust 2024 | 16:29

    Uplati u Lazu Lazarevic ( budi humana ) dobićeš najbolji tretman onakav kakav zasluzules !!! Pliz !

  • Поаро

    29. avgust 2024 | 16:50

    Кад донираш радиш то у тишини.Овако је све једна јефтина реклама🎤❌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA